Неастрологичен хороскоп: 21 – 27 януари

Виж какво ти вещаят звездите за следващата седмица

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, в сравнение с който сексът през зимата е излишно разкарване на студа.

Овен

За всички жени Овни следващите 7 дни са изключителни критични. Предстои ви да изпаднете в неловка ситуация и да сложите рога на мъжете си. Гадно ми е само, докато го пиша, но пък не е ли по-важно да сме живи и здрави? Ако имате късмет, може и мъжът ви да мисли така, ако ли не, втората опция вече я имате, тъй че смело напред. Мъжете Овни имат нужда от нещо ново в живота си. Тази седмица е моментът да си купите диво животно, което да превърнете в послушен домашен любимец. За да имате положителни мигове с него, изберете едно от следните: тарантула, орангутан, птицечовка, лопатар, зебра (но само ако жребчето е до 6 месеца).

Телец

Предупреждавам ви, мъже и жени, купете си презервативи. Тази седмица ще правите много секс, не се знае кога пак ще ви се случи,

но така като гледам, кръвта на биволицата, по която правя хороскопа, поне до ноември не ви се очертава друг такъв момент.

Ако се тревожите, че кондомите няма да издържат на очертаващата се фиеста, купете си такива, подсилени с адамантий като на Върколака от X-Men.

Близнаци

Мъжете близнаци ще са изправени пред поредна житейска криза, защото тези, които имат отношения с жена Овен, ще бъдат превърнати в рогоносци. Ще ти го кажа първи, вероятно ти ги е сложила с някой колега от работата, но повече не издавам. Жените Близнаци ще се радват на здраве и берекет, но за целта трябва всяка сутрин на гладно да пеят припева на „Полудявам ли“ на Бони. Кво му плащаш?

Рак

Жените Рак ще получат специално внимание от мъж зодия Телец, но няма и как да е друго, след като той е служител на А1, а вие искате да си купите нов телефон. Мъжете Раци да избягват консумацията на спиртни напитки. Предупреждавам те от бъдещето, тази домашна водка е капан, в който не бива да падаш!

Лъв

Предстоящата седмица е изключително подходяща за подстригване на Лъвовете. Жените могат спокойно да се лишат от 3 до 4,5 см от косата си, без да губят от енергията си. За тези, които нямат време тепърва да търсят фризьори, можете да отидете на коламаска на триъгълника, ще свърши същата работа.

Мъжете може да си направят коламаска на гръб и трицепс, а ако там нямат окосмяване, нека минат на гърди и бицепс.

Дева

Мъжете Деви ще изпаднат в деликатната ситуация да останат без пари да си платят сметката в кръчма в Студентски град. Януари винаги е бил финансово непривлекателен месец за всички ни. Жените зодия Дева ще спрат цигарите за 3 дена, след което ще напълнеят с 3 килограма и пак ще пропушат, след което ще отслабнат с 4 килограма, което си е 1 кило жива далавера. Действайте, този режим работи по-добре от всяка диета!

Везни

Мъжете от зодия Везни ще бъдат поканени за кумове на сватба, на която вече са си създали лоша карма, след като са спали със сестрата на младоженеца и с най-добрата приятелка на булката, но не едновременно. Мога само да ги поздравя за което. Не виждам логична причина да ви поканят за кум, но животът затова е интересен. Женските представители на знака не ги чака нищо добро, ако продължават да си пишат с непознати мъже от Красна поляна!

Скорпион

Ако мъжете Скорпион някога са чакали най-подходящия момент да пратят „жилото си“ на някоя дама по месинджър, то тази седмица е настъпил именно той. Един съвет от мен,

направи го изискано, първо я попитай „искаш ли да ти покажа нещо яко“ и после вече пращай.

Жените зодия Скорпион най-добре от сега да си потърсят оправдание защо получават снимки на мъжки полови органи на телефона си, защото тази седмица мъжете им ще бъдат особено мнителни.

Стрелец

Представителите на този знак най-добре да избягват всякакви социални събирания тези дни, защото ги чакат само проблеми и нерви. Всичко ще започне с едно безобидно събрание на входа, където една любовна афера и една суингър забежка ще отключат ръкопашен бой, в който тези без вина ще пострадат най-много.

Козирог

Вземете си отпуска и потегляйте към автокъщите, защото седмицата е изключително подходяща за закупуването на кола на старо. Ще направите най-правилния избор, ако си вземете френски автомобил с емблема, напомняща за женски полов орган.

Водолей

Водолеите навлизат в края на сатурновите си дупки. Маг Жаклина има свой специален ритуал, посветен на този изключително чувствителен период, за който се ходи до връх Тодорка с домашна ракия от дюли. Ако проявяваш интерес, прати SMS и ще се спазарим, пардон – споразумеем, за прилична сума.

Риби

Мъчно ми е. Пак никакъв секс, но вече трябва да сте свикнали с това. За истинските Риби въздържанието и сексуалната незадоволеност са като водата.

За персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и приготвяне на противогрипни ваксини по стари народни рецепти можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! За разрешаване на лични проблеми потърсете специалист!

Виж неастрологичния хороскоп за 2019г.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *