Какво обичаш повече: Jay-Z, Beyonce или месото?

Супер двойката дава доживотен билет за концертите си на фен, който стане веган

0 коментара Сподели:

Точно си мислим, че Jay-Z и Beyoncé нямат нова глупост, с която да ни изненадат, и ето че двамата избухнаха отново. След като прибраха вкъщи сензационната сума от 253,5 милиона долара (нещо като 432 250 000 лева) от последното си турне On The Run II, сега Куин Би и Джига решиха да спасят света.

В кампания, промотираща веганизма, двамата предлагат уникална, невероятна, страхотна награда за един свой верен фен – безплатни билети за всичките им концерти, до живот.

Общо взето, тънката сметка на двете поп икони е, че ще прекарат на сцената поне още 30 години. Това при средните цени на билетите и ръста на инфлацията се обажда на нелошата сума от 12 000 долара или малко над 20 К лева. Каква е уловката? Трябва да станеш веган. Не до живот, само за един месец. Не звучи като лоша оферта, нали?

Цялата инициатива минава под шапката на The Greenprint Project, веган кампания стартирана и супервайзвана от личния треньор на Beyoncé Марко Борхес.

Beyoncé и Jay-Z вече са изложили своите виждания по въпроса с веганството в увода към книгата The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World, където те определят лайфстайла без експлоатацията на животни като нещо „водещо до огромен ефект върху личното здраве и чистотата на околната среда“. Двамата са вегани от 2013, като Beyoncé представи новото си кредо с 22-дневно духовно и физическо пречистване.  Въпреки че се издъни, като цъфна с палто от лисица в някакъв фър-фри ресторант. Оказа се, че не била прочела малките буквички и не знаела, че като си веган, не ядеш месо, но и не се обличаш в мъртви животни. Нищо, белята беше оправена и оттогава  Бейонската вече е мама веган за пример.

Това, както можете да се досетите, е световен тренд – тази година хората, които са участвали във вегануари (вегански януари) са над 250 000 в 193 държави по света.

Лоша новина за бг феновете обаче – само пълнолетни американски граждани имат право да участват в това предизвикателство.

Ето и какво ни разказа Ния Петрова за пътуващият ѝ дебютен сингъл By myself

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *