Неастрологичен хороскоп за февруари

В месеца на любовта те очакват много вълнуващи неща

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е доказателството, че най-хубавите неща в живота са безплатни!

Овен

Месецът за тези твърдоглави чаровници ще е труден. Моментът е удачен за смяна на работното място. Ако работите с хора, прекратете това безумие и се преместете на спокойствие в някоя ферма на село. Не правете промени в личния си живот, особено ако имате гадже. Тъжно ще е да останете временно без работа и за постоянно без гадже.

Телец

За представителите на този рогат добитък месецът е тежък, защото това е месецът на виното и любовта, а Телците повече ги интересува да има нещо за хапване около тях. Изкарайте този месец пък за 1 март може да заколите някое агне по Балкана. 

Близнаци

Уран е в Сатурн, а Луната в 6 дом, което значи, че от 1 до 28 февруари трябва да се къпете само след изгрев и преди залез-слънце. Баси, на звездите въобще не им пука, че искате да си вземете душ след секс. Допускат се отклонения единствено на 22 февруари в 23:32 часа, когато Луната ще е в нова фаза, но тя самата няма да знае това.

Рак

Това ще бъде най-щастливият месец в живота на всички представители на зодия Рак!

Енергията от водите на подпочвени реки ще ви кара да се чувствате заредени като казанлъшки калашници. Ако имате половинка – сгодете се! Ако нямате – правете секс, не е срамно. Само не бъдете скучни, защото сега е вашето време!

Лъв

Месецът на любовта и виното ще изкара Лъвовете от клетките им и ще прекъсне зимния сън, в който се намират. Само че ще открият, че е едва февруари и няма много-много за правене. За да убиете време, отидете на зъболекар и си извадете мъдреците.

Дева

Домашният безпорядък от празни бутилки на сутринта след празника на виното ще докара Девите до отчаяние, в резултат на което ще отпразнуват празника на любовта със закъснение, но пък подобаващо.

Везни

Везните имат от едната си страна любовта, а от другата виното. Обединете ги и ще получите неангажиращ секс в комбинация с лош махмурлук, което не е фатално. Фатално ще е, ако не отидете на фризьор нито веднъж този месец, защото енергията ви има нужда от пренареждане.

Скорпион

Скорпионите не обичат любовта и ще наблегнат на виното този месец. Ха-ха-ха, няма кой да ви повярва. Не съдя никого. Каквото и да направите, аз ще се възхищавам на хищническите ви навици.

Стрелец

Месецът е подходящ за завръщане към стари хобита. Това обаче изключва секса с непознати.

Отидете на лов или изплетете пуловер на една кука.

Козирог

Февруари 2019 е вашият месец за спонтанни решения и небрежни шопинг турове. Проверете намаленията в близкия мол, посетете концерт на Карлос Сантана в Рибарица или участие на Борис Дали в Богота.

Водолей

Ще получите покана за екскурзия до изключително екзотична дестинация. Няма да издавам коя, само ще кажа, че на жените там им е през к*ра за всичко, общо взето. Като пристигнете там, подберете място и напишете някое ЕСЕ.

Риби

През февруари Рибите ще преоткрият удоволствията от настолните игри. Второто най-интригуващо събитие през месеца ще бъде нов сервиз за чай, който ще си купите с намаление от IKEA. Не се сърди, човече!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и мезета за вино, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако искате да напишете ЕСЕ, потърсете си частен учител по литература!

Виж защо да си различен е много по-готино

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *