3 морски партита по Черноморието през август

Положението този месец отново е everyday - beach day

0 коментара Сподели:

 „Лятото е в разгара си“ вероятно е най-баналното изречение, с което можем да започнем която и да е статия в началото на август. Обаче е вярно и не само – толкова много ни харесва, че То е Тук, че изобщо няма да спрем да го повтаряме поне до октомври. Следващото, което искаме да ти кажем веднага, е: „Знаем кои са най-яките морски партита“. Ами така де, нали сме твоят гид, а ти си градската птица, която иска да се превърне в морска чайка поне за един уикенд. Или ако не в чайка, то поне в странстващ пътник, който от време на време или по-често се цопва в морето не само защото му е горещо, а защото е близко. 

Прехвърляме културния афиш и окачаме на стената срещу работното ти бюро три от събитията по Черноморието, заради които си струва да си пуснеш поне един ден отпуска. 

 
 

Едно от най-готините събития на лятото ни чака след броени седмици на едно от най-емблематичните места по родното Черноморие – къмпинг Градина. И нека това, че име на компания присъства в заглавието, не те притеснява – партито няма изобщо да наподобява фирмено и е отворено за абсолютно всички, а входът е свободен. Летните вибрации се изкачват бавно по гръбначния ни стълб още от ранния следобед – началото е в 14 часа, а ако трябва да сме честни, точно това обичаме най-много на плажните партита – можеш да започнеш да се забавляваш още по светло.

Домакините от Sutherland са се погрижили да поканят страхотни артисти, които наистина си струва да чуеш.

От България на сцената ще се качи Димитри Монев – безспорно един от най-успешните български диджеи, пускал на редица големи фестивали по света и издавал свои парчета за именити лейбъли. Ray Оkpara пък е чуждестранното име, което ще ни зарадва от сцената на лятното парти. Самият той от 2010 насам издава под свой лейбъл – Аma, към който са привлечени и още редица значими артисти като like Ema Remedi, Sascha Dive and Nick Curly. Съветваме да не се бавиш и да се присъединиш към партито още от самото му начало не само защото първите посетители ще бъдат почерпени с welcome drink, а защото освен музика по време на събитието ще има и активности, в които да се включиш, за да си спечелиш награда. Единственото, което Sutherland искат от теб, за да присъстваш, е да бъдеш себе си.

 
 

Още този уикенд нахлуваме с парти щурм в една от най-любимите ни морски крепости. Убежището на всеки купонджия това лято отново е Градина и със сигурност освен джапанките директно палим и колите си с двеста, щом чуем за това място през август. Първото парти, на което ще ни откриеш, е Stranger Synths + Friends в Бар Ботаник. Аналогията с култовия сериал Stranger Things изобщо не е случайна. Синтове от всички страни, инди, техно, че дори и new wave ще звучат от всички страни на бара. Заподозрените за купона са точно толкова обичайни, колкото и култови – Vajarov, Dragomir Donchev, Paci, Stilyan Iliev. Дрескодът е възможно най-официалното парти облекло – бански (по избор на лалета). Датата е трети август, а синтът ще се лее от 15:00 до 21:30. И защото те знаят, че купонът ни е първа природа, няма да ни ограничат с нищо – входът е напълно свободен. 

Виж повече: Музикален съпровод: парчета за изпът

 
 

Неведнъж сме ти разказвали както за събития на Парапланер, така и за слънчевата усмивка на бандата – Александрина. От 2014 година до сега те се превръщат все по-сигурно в постоянно присъствие в плейлистата ни. Творци по душа, индивидуалисти по стил – Александрина Александрова, Мариета Койнарска и Деян Драгиев – Даката не се страхуват да експериментират с музиката и да я правят изцяло своя. Парапланер отлита до бар Cubo във Варна на 7 август. Морският бриз и вълшебната им музика ще ни галят на 7 август от 22:00.  Автентичното соул, джаз, трип хоп, реге, R&B и каквото още се сетиш звучене на Парапланер ни обещава най-вече едно – звездите над морето ще греят по-ярко, защото ние ще сме щастливи под тях, докато се наслаждаваме на спокойствието в Cubo. Струва си да се впуснеш в това музикално приключение, нищо че е сряда, нали? 

Лятото не е време да те няма

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Абонирай се за youtube канала ни за още изненади!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *