КОЙ, КАКВО, КЪДЕ НА ХЕЛОУИН В СОФИЯ

Ако още не си решил къде да празнуваш, ние имаме доста варианти за теб

0 коментара Сподели:

Aко и ти като много хора се чудиш в какво да се „превърнеш“ за Хелоуин в последния момент, Тео и Влади ще ти ударят едно рамо с идеи за костюми, така че няма страшно. Когато си се омотал стабилно с тоалетна хартия, вече си готов за пътешествие из софийските улици. Накъде обаче да се насочиш? Ето ти няколко предложения от нас.

HALLOWEEN
YALTA CLUB

Традиционно най-доброто Halloween парти в София. Тази година темата е Дракула, така че всички вампири са добре дошли. Дори да дойдеш без грим, до сутринта все ще си го докарал, особено в очите. Музикално очаквай Стефан Попов, DJ Runo, Павел Петров, Любо Урсини, Филип Черников и нашeто момче Valdy. Бързичко взeмай билети, ако идеята ти допада, защото са ограничено количество!

HALLOWEEN
CULTURE BEAT

В самия център на София Culture Beat обещава да те посрещне със страховит Welcome Drink, отровни хапки и кървави шотове. Силно се надяваме организаторите да обичат метафори и всичко изброено да е по-приятно, отколкото звучи. Зад пулта ще застанат Nyko & KiKi със селекция от house, deep и nu-disco тракове. Виж още какво тук.

MUSTAK HALOWEEEN
MIXTAPE 5

Малко по у лево от Culture се намира и любимият ни Mixtape 5. Можеш да прескочиш да видиш какво е положението там и всички „брутални фрийкове с ненормални костюми“. В нощта на Вси светии мустакът ще бъде на почит, така че го пускай по-бързичко, за да си спечелиш свободен вход. Дамите са прецакани леко, но ще го преживеем – и без това повечето промоции навсякъде са все за нас. На входа ще се раздават и безплатни мустаци, така че всички да са щастливи. И мустакати. Миксовете, които ще преобладават, ще ти напомнят много на музиката на БАШ БАРА и Барчето в Лозенец от това лято. Ще има много NuFunk, Hip-Hop, Breaks, Electroswing, Garage, Drum&Bossa и всякакви ремикси и MashUp-и на любими парчета. Още инфо тук.

ЪПСУРТНО HALLOWEEN PARTY
RAINBOW PLAZA

Ъпсурт, Мария Драгнева, DJ Cass, балет Нова, балет Fame и още доста изненади са ни подготвили от Rainbow Plaza тази година. Всичко в подобаващия за празника зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни елементи, разбира се. Обещанието на организаторите е, че спокойно ще можете да се хвалите след това на всички, които няма да присъстват, че „партито ми е много по-добро от партито ти“. Ние ще пуснем агенти навсякъде, така че ще я видим тази работа. А ти побързай и виж как стоят нещата с билетите, защото и там май свършват. 

HALLOWEED MASQUERADE
PARTY CENTER 4KM

Феновете на DnB и техно също няма да останат на сухо – Renesanz & HMSU ще ти помогнат да се маскираш кардинално, дори да си забравил да се облечеш специално за повода. От 4КМ обещават още – 3 гости, 18 артисти в 2 зали и 2 стила. Най-атрактивно маскираните пък ще получат специално намаление на входа. Още инфо тук.

 

HALLOWEEN MASSACRE
FLIP FLOP

Време е за приказки! Тъмни и злокобни приказки. Както злата вещица в Хензел и Гретел, организаторите на това парти те канят да се спуснеш в тъмните дебри на улица Оборище, стигайки до 61-во магично дърво, където ще откриеш бар FlipFlop. Там ще те очакват обезпокоително количество лакомства, сладки, бонбонки, близалки и ужасяваща доза страховит саунд поднесен от CRITERIA & ALNIK. Повече инфо тук.


SUPERSCARYHEROES
4 ROOMS

На 31-ви можеш директно да надраскаш голяма буква S на тениската си, да свалиш червеното перде от кухнята на майка ти, да го метнеш на гърба си и да отлетиш към 4 Rooms. Там те очаква една истинска Хелоуин вечер на супергероите. Маскиран или герой по душа, всеки е добре дошъл. Откъм музика – Unkle Billy и FeeL ще пускат back to back, което звучи доста обещаващо. Виж какви изненади са подготвили барманите пък тук.

HALLOWEEN
FABRIKA 126

Във Fabrika 126 ще заложат на музиката, където The Next Generation обещава да се погрижи за духа на партито. Потопи се в ужасяваща хорър атмосфера и качествен звук – първото ръчно сглобено и окачено от организаторите, а второто – подсигурено любезно от световноизвестния лондонски продуцент и DJ Archie Hamilton, който е за пръв път у нас. Определят траковете му  като „дълбоки, мелодични и завладяващи“, така че си струва да обмислиш и този вариант. Още инфо тук.

SCARY SEXY HALLOWEEN
BACKYARD

Тежките врати на замъка в задния двор ще се отворят, за да приютят много секси вампирки и зловещи привидения. Backyard обещава много кървава и секси вечер, която да те потопи изцяло в атмосферата на празника. Според организаторите трябва да си облечен „секси-ужасяващо“, при което, ако докараш поне ужасяващата част, ще се уредиш с безплатен кървав коктейл. Зад пулта ще вилнеят музикалните чудовища BUMBOKLAAT, JANA, VAJAROV и PUSSY Ctrl. Виж какво още за измислили тук.
 

HALLOWEEN
SHANO BAR

В нощта на Хелоуин екипа на Homeovoxmusic те кани на тематично парти, на което ще се порадваш на български инди парчета. Единственото, което трябва да направиш е да облечеш нещо страшно или секси и да се появиш драматично (с пушек или не) на улица "Коломан" 1, където се намира барът. Разбери още тук.

HALLOWEEN
CASA DE CUBA

В Casa De Cuba в Лозенец ще се случват доста ужасяващи неща, което в този ден единствено може да означава, че ще прекараш супер. Тематиката е „Бал с маски“, затова се уреди поне с маска, ако не с цял костюм. Лакомствата ще бъдат течни, а за тиквите и музиката ще се погрижат организаторите. Още инфо тук.

THE ART OF HORROR
NEUBERLIN

Бал с маски, награди от Jack Daniel’s за най-добри костюми и грим, промоции, прожекции на филми, кулинарни изкушения и въобще всякакви treats, без tricks ти обещават организаторите от NeuBerlin. Виж какво още са подготвили тук.

На практика във всяко заведение ще има „нещо“ по повод Хелоуин. В Once upon a time Biblioteka ще има Halloween dance pop парти с DJ Lucho; Oscar Club са организирали евент, който можеш да следиш за повече инфо тук ; клуб „Жул Верн“ също се включва, като там ще можеш да чуеш диджеите EMIL DOESNT DRIVE и Mr VANDERLEY.

Единственото, което остава да направиш, е да се подготвиш психически за количествата зомбита и алкохол, които ще те залеят в нощта на Вси светии. В събота всички ще сме the walking dead, но да не ти дреме. YOLO, дет‘ се вика!

Виж какви идеи за парти стайлинг и Halloween вдъхновение ни дава Антония Йорданова.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *