Неастрологичен любовен хороскоп по случай 8 март

Какво вещаят звездите за празника на жените

0 коментара Сподели:

Привет, читателко! Маг Жаклина ти е подготвила специален хороскоп по случай празника на жените. Поради големия интерес към половата принадлежност, а и към възрастта и физическите данни на маг Жаклина съм длъжен да ти разкрия част от истината за нея. Маг Жаклина не е първа младост. Тя е маг, няма пол, но ѝ се е налагало да играе ролята на мъжа в няколко връзки.

Овен

Не бъдете хладни и ревниви, отпуснете се и 8 март, а и като цяло животът след него ще е много по-лесен. Има причина хората да намират за по-вкусни сладките череши, а не киселите лимони. 

Телец

Знам какъв е идеалният 8 март за Телците –

масаж, хубава вечеря и любов до не много късен час, защото трябва и да се спи.

Аз ви начертах плана, сега вие си намерете мъже да го изпълнят. 

Близнаци

Някои казват, че жената Близнаци може да замени цял харем. Това я превръща в икономичен вариант за този разточителен празник. 8 март 2019 ще прекарате в женска компания, но нахална мъжка от съседната маса ще развали празника ви. Всичко ще се размине с две счупени чаши и един счупен нокът.

Рак

Празникът за вас ще започне със закуска в леглото и ще завърши с основното ястие за вечеря, отново консумирано в завивките. Каква романтика!

Най-важното е, че цялата кочина после няма да я чистите вие,

защото е празник!

Лъв

Днес по свой адрес ще чуете много комплименти, подсвирквания и отделни викове: “Баси мацката!“. По случая се наградете с две торби с покупки от мола, празник е!

Дева

По принцип на 8 март Сатурн е в Дева, но не се знае точно в коя. Излезте от къщи и тръгнете по улиците, може пък да сте вие!

Везни

Посрещнете празника с хубава трапеза и печени кестени. Избягвайте асансьорите и използвайте стълбите, защото тяло за лятото се прави отрано.

Скорпион

Тежко му и горко на всеки мъж, който днес трябва да задоволява жена Скорпион.

Подготовката за днешната вечер е започнала преди един месец с четене на тантрическа литература, редовна хидратация, хубаво кардио и упражнения за укрепване на коремните мускули и бедрата.

Успех, защото днес е големият финал!

Стрелец

Млад преподавател по айкидо ще ви вдъхнови да си припомните какво е да сте пак на 18. Това изключва акнето и повръщането всяка събота. По-скоро говорим за романтични трепети в търсене на истинската любов и здравия секс.

Козирог

Радостина, ти нарани племенника ми Станимир и първоначално смятах да изключа Козирозите от празничния хороскоп. Доброто в мен обаче надделя и ще кажа, че днешният ден е подходящ за тръгване на уроци по мандарин.

Водолей

За вас доброто настроение днес зависи от спазването на проста формула. Стойте далеч от Овча купел и празникът ще е безоблачен като подранило августовско утро през ноември. 

Риби

Стара мимолетна връзка заплашва новата ви такава. Вземете се в ръце, намерете начин да поддържате и двете едновременно. Какво пък, веднъж се живее, а решенията са трудни.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! С нея наскоро по телефона се е свързал мъж, който заявил, че е открил ключа към сърцето на всяка жена и в момента го държал в ръцете си… Маг Жаклина му затворила, защото не иска да си губи времето с такива простаци!

Ето и какво вещаят звездите не само за нежните половинки, а за всичко живо през месец март 

С духовност на Буда и плам на Зорбас Гъркът или с други думи – Ошо

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *