Sofia Beats pres. Trombobby - Run

Чуй новия албум на живо в петък

  • 02.02.2018
  • MIXTAPE5
  • вход 10 лева

Краят на работната седмица наближава, а с него и въпросът „Какво ще правя в петък?“. От сега ти казваме, че няма какво да се чудиш. Клуб MIXTAPE5 е домакин на едно очертаващо се доста приятно музикално събитие, на което успешно ще забравиш какви бяха задачите от понеделник до петък. Стартираният през ноември 2017 г. лейбъл Sofia Beats е готов да представи второто си издание и да ни зареди с хубава музика, подобаващо настроение и среща с все готини хора.

Новият албум, който ни събира, е Trombobby – Run и представянето му ще започне точно в 22:00 часа в MIXTAPE5 B-Side на 2 февруари.

Записан в рамките на само два месеца, Run е солов дебют за Божидар “Trombobby” Василев и логично продължение на работата му със Southwick и DAYO. Очакват ни DJ сетове на Гена (So Called Crew), Rawland, Junkfood и Djobry, а хост на вечерта ще бъде Григоров. Чудесно е, че албумът ще бъде представен на живо с участието на Евден Димитров (бас) и Васил Вутев (MPC), както и вокалите на Десислава Андонова, Лина Никол, Волен Милчев и Симеон Желязков. Атмосферата ще допълнят визуализациите на Elektrick.me и озвучаването на Stagemsaters.

Ето ивента във  Facebook, а по-нетърпеливите имат възможността и да го слушат на:

Soundcloud
Bandcamp
Spotify
iTunes

Билетите за Trombobby – Run са на цена 10 лв., като първите 50 ще получат с пропуска си и напълно безплатно албума на CD. Останалите гости също няма да останат ощетени – на тях специално ще им бъде даден код за сваляне на дигиталния албум.

Като последни думи за музикалното събитие ни се иска да кажем, макар и супер накратко, кои са Sofia Beats. Един готин колектив от български артисти, обединени от beat музиката, която не е еднозначен жанр, а култура, съчетаваща hip-hop, soul, jazz, electro и synth в различни интерпретации. Със сигурност са ни приготвили прекрасно парти, така че отидете да се насладите на тяхното изпипано изкуство и да разпуснете подобаващо. 

SOFIA BEATS

Facebook
Instagram
Mixcloud  
YouTube 
Soundcloud

Събитието ще бъде излъчено на живо във Facebook страницата на Sofia Beats.