Ново място в София: Carne, оазисът на добрата храна

0 коментара Сподели:

Салата „Карне“ ни отнася главите. Представи си римейк на шопската, режисиран от кулинарния Тарантино: с участието на прясно краве сирене, конски суджук, пушена сланина, филе от еленски бут и гриловани тиквички. Ще се отбиваме също заради лозовите сарми с кълцано телешко и зелевите по стара влашка рецепта. Барбекюто е на дървени въглища, а платата със сирена и колбаси – от родопския край.

И всичко това – само на крачка от парка!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *