365 дни кулинарни приключения във Floret Restaurant and Bar

  • Пл. Народно Събрание 4
  • 02 933 4405
  • 8:00 - 01:00

Преди точно една година те запознахме с един от оазисите на добрия вкус в самото сърце на забързаната столица. Днес усмивките ни се разтеглят широко от единия край на лицето до другия, защото

на 29 май Floret Restaurant and Bar отпразнува първия си рожден ден!

С великолепни ястия и творчески коктейли талантливият екип на ресторанта ни пренесе отново в техния собствен свят - този на висшата кулинария. 

След всеки рожден ден е време за равносметка. А нашата е следната - Floret Restaurant and Bar с лекота ни потопиха във вселената на иновативните си коктейли и новаторския си прочит на траидиционната кухня. Гастрономическото ни пътешествие през богатото им меню продължава и днес и сме убедени, че това кулинарно приключение ще продължи да ни удивлява. 

Въртележката от вкусове във Floret ни очаква през абсолютно всяка част от деня.

Богатото им брънч меню, обедните им предложения и незабравимите семейни вечери под звуците на живите изпълнения на класически китари и роял обещават спомени за всеки от нас. 

Вълшебниците зад бара пък ни поднасят изцяло авторски коктейли, които ни потапят с лекота в атмосферата на Floret. Негрони с бленд от амаро, арония и орехов ликьор, Брамбъл с комбинация от джин, лимонов сок и ликьор от къпина, заменен с традиционния за България ликьор от дренки, са само малка част от иначе богатата им селекция от вкусове.

Година по-късно сърцата ни все още се връщат с охота във Floret Restaurant and Bar. А тяхната равносметка?

Щастливи и най-вече лоялни клиенти и все по-голям устрем в покоряването на кулинарните върхове.

А ние с удоволствие ще опитаме всяко едно от постиженията им.

Ако не ходиш по барове, готин ли си изобщо?

Внимание! Световни коктейли на хоризонта

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв. 

  • Тагове: