Ново място в града: Floret Restaurant and Bar

  • пл. Народно събрание 4
  • 02 933 4405
  • 8:00 - 01:00

Обичаме града и следим зорко за всяко ново място, което да посещаваме с удоволствие. Такова място е Floret Restaurant and Bar - забележителна локация в сърцето на София, която събира както гости на хотел InterContinental Sofia и града, така и местни жители. Уникалното разположение на ресторанта позволява на посетителите да усетят живия дух на София и да се потопят в динамичната градска обстановка.

Харесваме Floret Restaurant and Bar, защото ни предлага изискан интериор и съвременен дизайн, обслужване от най-висок клас и персонално отношение към гостите.

Стилен и уютен, Floret предоставя изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейството. Отворен от рано сутрин до късно вечер, Floret е идеален за енергизираща закуска, бърз делови обяд или незабравима вечеря. Това е и перфектното място за отпразнуване на най-специалните моменти в живота. Елегантният интериор на ресторанта създава подходяща атмосфера както за честване на рожден ден или годишнина от значимо събитие, така и за магически годеж или други вълнуващи поводи.

Във Floret  преживяваме невероятни кулинарни приключения. В студените вечери се посвещаваме на храната, която във Floret е съчетание от международни и местни специалитет. Както подобава за всеки класен ресторант, тук има за всекиго по нещо. Чрез своето меню

съставено от уникални авторски ястия с внимателно подбрани съставки, Floret се старае да създаде наелектризиращо усещане, което изпраща посетителите на незабравимо гастрономическо пътешествие.

Елегантната атмосфера и живата музика в определени вечери превръщат Floret и в страхотно място за забавление! Привечер ресторантът се превръща в пулсиращо от живот място, идеално за отбелязването на всеки специален повод.

Барманите използват най-актуалните тенденции в съчетаването на вкусове и впечатляват гостите с авторски коктейли. Уникално Негрони с бленд от амаро, арония и орехов ликьор, Брамбъл с комбинация от джин, лимонов сок и ликьор от къпина, заменен с традиционния за България ликьор от дренки – това е само малка част от изисканата селекция напитки на Floret. Съвременната интерпретация на редица класически коктейли, умело съчетана с местните традиции, са способни да задоволят всеки вкус. За всички ценители на любимата на поколения „Маргарита“ ресторантът предлага уникална комбинация от портокалов ликьор, джинджифил, ягоди и агаве нектар, а легендарното „Блъди Мери“ се отличава с неповторима смесица от българска подлютена ракия, бял отлежал оцет и сминдух – само във Floret Restaurant and Bar.

Харесваме Floret Restaurant and Bar, защото ни предлага изискан интериор и съвременен дизайн, обслужване от най-висок клас и персонално отношение към гостите.

Ето още едно любимо наше ново място в града.

Последвай ни и в инстаграм.