Хубавите неща през лятото: The Good Cider

Когато топлите дни настъпят, имаме желание за постоянно забавление. Намерихме новата страхотна компания за градските ни приключения в лицето на The Good Cider. Разхлаждащата напитка идва директно от испанските ширини със зареждащ и тонизиращ, крафт вкус.

Избери един от петте натурални вкуса и разбери как всеки ден да ти бъде празник.

Поинтересувахме се от историята, която я довежда до нас и решихме да ти споделим, защо ни стана толкова любима. 

Испания е празник – на цветовете, на ароматите, на вкуса, на живота. Ето защо, когато нашите приятели от The Good Cider се озовават на екскурзия в Барселона, буквално се влюбват във вкуса на автентичния The Good Cider и искат да го има и у нас. След проучване на въпроса и силно мотивирани от уникалния вкус на напитката, те стават единствени представители на марката за България. The Good Cider е крафт сайдер, който се прави от семейство испанци, които от 1918 г. произвеждат сайдер в баския регион на Испания.

Суровините за него се добиват от слънчевите иберийски градини, а продуктът е с изцяло натурални съставки, без ГМО и без глутен.

Слоганът на компанията ни приканва да празнуваме хубавото в живота и ние го правим през май с петте им ароматни вкуса в ръка - зелена ябълка, червена ябълка, круша, ягода с лайм и горски плодове. Напитката е изключително подходяща и за сезонни коктейлни миксове, така че те съветваме смело да развихриш въображението си и в тази посока.

Накрая пък ти подсказваме - не забравяй, че пролетното време е точното сайдер време!

Как се забавляваме в късния, неделен следобед...