По-добрите месарници в София

Вкусът на BBQ-то, а и изобщо целият ритуал около приготвянето му е нещото, заради което няма как да минем на другия бряг (разбирай този на вегетарианците). Не че не харесваме гарнитурите, но честно да си кажем - почти целият ни екип е привърженик на добре овкусеното, грижливо приготвено месо, което задължително купуваме от доказани с времето места. В тази селекция ти показваме точно тях - най-добрите месарници в града, от които взимаме нужното за пир в задния двор или на някоя зелена полянка.

VIVENDA

Опитът и близо 19-годишната история на бранда са това, което отличава Vivenda от останалите месарски магазини. В бутика за месо можеш да видиш всички предлагани от тях продукти, както и да получиш пълна информация за произхода и качеството на месото, начина на отглеждане и района на обитание.
бул. “Владимир Вазов” 37

КОТЛЕТ

Еволюция в традиционните месарски магазини и място, на което забързаният градски живот среща сигурността от това, че знаеш какво ще занесеш вкъщи. Тук се продава висококачествено българско месо, транжирано от компетентни служители, които могат да ти го приготвят на място или да ти го адаптират за това, което сам ще си сготвиш.
ул. “Нишава” 153

BUTCHER

Ние знаем, че в основата на перфектното барбекю стои винаги чисто, прясно и качествено месо, а за него се отправяме право към месарница Butcher. Тук ще ти предложат агнешко и телешко от породи като Simmental, Hereford, Black Angus и Limousine. Бонусът е, че имат и транжорна, а цялата производствена верига е напълно открита за клиента. Enjoy!
02 954 5457
ул. “Ген. Йосиф Гурко” 27А

GREAT WESTERN BBQ

Когато един канадец идва у нас и иска да си направи барбекю, но на пазара не намира нищо по неговите стандарти, какво си мислите, че прави? Естествено, създава място, което не само да задоволи и най-претенциозния вкус, но и да отговори на всички изисквания за наистина качествено барбекю. Great Western е магазин, който ти предлага най-известните и качествени марки керамични, газови, комбинирани и опушващи барбекюта в света като Broil King, Weber и Primo Oval. Fire Мagic пък освен грилове предлагат и цели външни кухни. Мястото разполага с над 300 квадратни метра шоурум и над 80 шоурум модела, от които всеки ценител може да избира и да се увери лично в качеството на гриловете, изработени за перфектния барбекю вкус. Най-доброто те очаква точно тук!
0878 295 358
бул. “Околовръстен път” 36
Pearl Park Mall, ет.0

Един по-различен тип кухня.