5 сериала, които да не пропускаме през април

ТВ поредиците, които да наваксаме на домашния затвор

0 коментара Сподели:

Домашната изолация може да е много трудно и неприятно време, но може и да е възможност. Шанс да наваксаме с всичко, за което досега не сме имали време и което сме оставяли за „друг ден“. Едно от тези неща са сериалите, за които чуваме от приятели, но за които казваме: „Ох, още не мога да стигна до този“. Затова за месеца на карантината ние ви предлагаме пет надъхващи и разсмиващи сериала, с които времето да минава по-бързо и по-леко.

Вижте нашите предложения за по-леко битие до май месец:

The Good Fight / Добрата битка
(на откриващата снимка)

Съвсем заслужено Даян Локхарт е основният персонаж в това продължение на „Добрата съпруга“, което вече има четири сезона. Съдебната драма „Добрата битка“ се развива една година по-късно и започва в сутринта на иногурацията на президента Доналд Тръмп (2016).  Сериалът проследява битката за оцеляване на Даян, след като е изгонена от собствената й фирма, като до нея застава нейната кръщелница – младата адвокатка Мая Риндел (Роуз Лесли от „Игра на тронове“), и Лука Киун (Къш Джъмбо от „Добрата съпруга“). Защо трябва да го гледате: „Ако сте фенове на „Добрата съпруга“, това със сигурност ще ви допадне – и вярвате или не, Кристин Барански е още по-забележителна тук и успява да ни покаже нови, по-интересни, незабелязани досега отсенки от характера на Даян. Подходящ е и за нови фенове, и за стари фенове.  Премиерата на четвърти сезон е на 10 април, имате време да наваксате и със старите серии.

What we do in the shadows / Какво правим в сенките

За какво се разказва: Половинчасовите комедийни серии разказват за четирима съквартиранти вампири, които живеят заедно през XXIвек на Стейтън Айлънд. Нещо като „Приятели“, но приятели, които пият кръв. Основата им цел е да завладеят Америка, но от сериите разбираме, че не е като да им се получава. Джемейн Клемънт и Тайка Вайтити обедняват сили, за да пресъздадат култовата комедия от 2014 година, този път на малък екран, с действие, развиващо се в Ню Йорк, където трудно се оцелява и без да трябва да криеш любовта си към кръвта. С точно толкова интелигентен черен хумор, колкото очаквате. Вторият сезон е вече в HBO.

Ако ти се гледат комедии, имаме избрани специално за теб.

Penny Dreadful / Ужаси в Града на ангелите

Пригответе се да се срещнете с доктор Франкенщайн и неговите създания – Дориан Грей, Дракула и още мили и очарователни образи от различни истории за чудовища в тази премиера на „Шоутайм“. Малко е странно, че сериалът, чиято премиера е през април, не е свързан с викториански Лондон, както е било в оригинала. Зад новите серии отново застава Джон Лоугън, а действието се развива в Лос Анджелис, през 1938 година, когато необичайните сили се обединяват, провокирани от едно отвратително убийство. Ако все още се колебаете дали да го гледате, ето една подсказка: Натали Дормър от „Игра на тронове“ играе Магда – демон, който може да приема външния вид на другите. Жестокото убийство разследват детективът Тиаго Вега (Даниел Зовато) и неговият партньор Люис Мичънър (Нейтън Лейн).

Новият брой на Go Guide е тук!

Те се забъркват в епична история, която отразява богатата история на Лос Анджелис: от изграждането на първите магистрали на града и дълбоките му традиции в мексиканско-американския фолклор, до опасните шпионски действия на Третия райх и възхода на радио евангелизма.

Brews Brothers / Братя пивовари

Искате бягство от всичко около нас и от безкрайните новини по телевизията с нещо абсурдно и нямащо общо с реалността? Тази нова комедия за „лентяи“ носи енергията на „Слънчева Филаделфия“ и разказва за опитите на двама братя да печелят пари от правенето на бира. В центъра на действието се намесва необичайно голямо количество телесни течности и секс играчки. Това е сериал за „милениали“, който обаче не е правен от милениали, но определено служителите на двамата братя пивовари са доста забавна и абсурдна компания. И имат наистина сладко куче. 

Breeders

Възможно ли е по едно и също време да обичате детето си до края на света и обратно и в същото време да сте изпълнени с гняв само защото то не иска и не иска да заспива и да ви остави да си починете поне малко, по дяволите? В този нов ситком Мартин Фриймен е баща на две деца на име Пол, който разкрива за себе си, че не е точно човекът, който си е мислел, че ще бъде като родител. Партньорът на Пол в тази комедия, която ще бъде разбрана отлично от много родители, е Али, която върти звукозаписно студио и има способността да чете приказки на децата и в същото време да спи. Двамата се възползват от това, за да започнат кариера в помощ на родители в нужда. Нещата се усложняват, когато на вратата изненадващо се появява бащата на Али и така внезапно семейството се оказва с трето дете, но такова с повече претенции и дори със собствено мнение.

Имаме поне още 20 предложения за сериали, които можеш да провериш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *