Диджеите, които местят световната клубна сцена на Градина

Кои са световните лица на клубната сцена, които очакваме в Градина този август?

  • 07.08.2019
  • от Кристина Димова

От морето, до града и пак до морето - това е плануваният ни маршрут до края на лятото. Като истински градски номади сме привлечени от всяко парти, независимо къде се намираме. Освен това знаеш, че обичаме и да споделяме най-добрите попадения от клубната сцена. Тук правим двоен удар с две любими неща както на нас, така и на теб.

Двама от най-успешните диджеи идват у нас след броени дни и с широка усмивка ти разказваме с какво ни впечатлиха през годините.

А в края очаквай морската изненада в стил Go Guide.

Първо залагаме на родното

Dimitri Monev е едно от най-свежите лица на българската клубна сцена. С широка усмивка на лице ти припомняме, че всъщност вече сме те срещали с него. Близо пет години по-късно ние сме повече от щастливи да видим, че нашият нюх за диджеи е бил прав за пореден път. Освен че всяко парти придобива коренно различен (в най-хубавия смисъл на думата) облик с неговата музика, той е забелязан от диджеи като Marco Carola, Luciano, Shlomi Aber, Gel Abril, Scuba и много други трендсетъри в клубния живот. Собствената му продукция, както и убийствените му ремикси са пускани в култови места, като Metroline Limited, Volupso, Elarum, Moral Fiber, Wavetech Limited, Malicious Smile, Heisenberg, Serkal, Pins & Needles, Baile Musik, Kosmophonо... И тук си поемаме глътка въздух от изреждането, за да кажем, че списъкът е твърде дълъг и оставяме рисърча на теб. Олдскул бийтовете, електронната музика и готиният вайб са запазената марка на Dimitri. Неговата легенда продължава да се пише на клубната сцена дори в този момент. Тук ти оставяме един от най-яките му сетове: 

После поглеждаме към чуждото

Вече повече от 10 години Ray Okpara кара не само Германия, но и целия свят да се движи в ритъма от пулта му. Днес той е известен най-вече с огромното разнообразие в продукциите и сетовете си, в които често чуваме ударни инструменти заради дълбоките му африкански корени. Берлин е първото място, където Ray прави първите си крачки на клубната сцена. През 2010-а, след като вече Lomidhigh Lmtd, Drumpoet Community и Area Remote са разпознали таланта му, той решава да създаде Ama Recordings. Okpara вярва в абсолютната творческа свобода и затова от самото начало пуска имена като Ema Remedi, Sascha Dive и Nick Curly и продължава да води начинаещите по пътя към голямата клубна сцена и до днес. Не само за нас, но и за любители на електронната музика от цял свят едни от най-забележителните му продукции и сетове са албумът му Good Times, компилацията Back To Back Volume 8, EP Sugar Feel и EP на Rao de Rani. Тук ти оставяме още от най-яките му неща с намигване към следващото супер яко инфо, което ще ти кажем. 

Накрая събираме двете в мега партита на сезона

Обещахме ти изненада в Go Guide стил и знаеш, че няма да те подведем.

Dimitri Monev и Ray Okpara ще разтърсят едно от най-емблематичните места по родното Черноморие - къмпинг Градина.

Заедно с тях ще се насладим на летния вайб в Kite Bar. Ако се чудиш къде да се закотвиш на 17 август, ние ще те чакаме точно там от ранния следобед до по-късните часове на деня на Sutherland Summer Vibes Beach Party. Съветваме да не се бавиш и да се присъединиш към партито още от самото му начало не само защото първите посетители ще бъдат почерпени с welcome drink, а защото освен музика по време на събитието ще има и активности, в които да се включиш, за да си спечелиш награда. Единственото, което домакините от Sutherland искат от теб, за да присъстваш, е да бъдеш себе си. Ние ще сме там и няма как да не направим същото -  Dimitri Monev и Ray Okpara със сигурност ще изкарат най-доброто от нас. 

Едно от най-готините събития на лятото ни чака след броени седмици

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч