Последните джедаи на екран през декември

Билетите за осми епизод на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ са вече в продажба

0 коментара Сподели:

Ако притежаваш невиждана досега сила, на коя страна ще застанеш – светлата или тъмната? На такъв въпрос търси отговор Рей в осми епизод на „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Сагата, спечелила сърцата на поколения почитатели на галактическия сблъсък между доброто и злото в Космоса, се завръща на екрана през декември.

Предателство, неочаквани съюзи, поне една възможна смърт – това разкрива трейлърът. Най-голямата изненада обаче е възможността младият джедай Рей да премине към Тъмната страна. Дългоочакваното видео, два месеца преди премиерата на Епизод VIII, деликатно загатва подобен обрат.

Появата на Кари Фишър в ролята на принцеса Лея и Върховния лидер Сноук, който говори с гласа на Анди Съркис, също става повод за вълнение.

Какво още предстои да видим? Редица нови елементи във вселената на сагата, които моментално грабнаха вниманието на феновете по света. Новите АТ-АТ машини с четири крака и меча на Рей, който свети в бяло като никой друг досега. Самият Люк Скайуокър, в чиято роля се завръща легендата Марк Хамил, признава в кадрите: „Срещал съм такава сила само веднъж досега. Тогава не се уплаших достатъчно. Но сега е страшно“. Какво различава Рей от останалите джедаи? На чия страна ще застане тя – на Светлата страна, като последва учителя си, или на Тъмната, към която я изкушава Кайло Рен?

Изключителната сила на Рей между Люк Скайуокър и Кайло Рен в новия трейлър на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ можеш да видиш още сега тук.

А на 15 декември феноменът „Междузвездни войни“ се завръща в киносалоните. За първи път филм от поредицата ще има публична предпремиерна прожекция. Най-нетърпеливите зрители и фенове ще могат да гледат „Междузвездни войни: Последните джедаи“ във всички големи киновериги още на 14 декември като част от маратон, включващ специална прожекция на седми епизод „Силата се пробужда“, с който започна новата глава от фантастичната сага.

А тези, които предпочитат да се насладят на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ като самостоятелно изживяване, ще могат да направят това на втора ексклузивна прожекция.

Билетите и за двата епизода на сагата са вече в продажба. Нека Силата бъде с вас и да успеете да се вредите за билет за прожекцията.

За да е пълно щастието, ти предлагаме и сериал за хубавите зимни вечери вкъщи пред телевизора.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *