Музикален съпровод: Част 14

(Декем)врим и кипим на фона на...

0 коментара Сподели:

Украси си елхата стилно и плейлиста силно с наша помощ. Миксираме ново със старо, спомени с планове за бъдещето, вайб, хайп и т.н. Няма нищо случайно, включително и името на последния месец от годината, защото тук (декем)врим и кипим в подготовка на доста яки неща. Stay tuned!

BLOOD ORANGE – S'cooled
По препоръка на приятел преслушах почти цялата дискография на BLOOD ORANGE в Spotify и още на второто парче му станах фен. Супер нестандартен артист с негово си звучене, вариращо през R&B groove, indie rock и atmospheric chillwave keyboards, както той самия се определя. "Bloody & Dirty" написах над пост в социалката за усещането ми за S'cooled. Препоръчвам!

Basscatz – Thriller
За да избягам от вече начертаните музикални схеми, се връщам точно 4 години назад, когато момчетата от Basscatz реализираха това парче.  Невъзпитан дъбстеп по пълнолудие. Жалко, че отдавна не са пускали нищо ново. Някой, който ги познава, знае ли какво се случи с тях?

Ricardo Villalobos – Peculiar
Едно от най-любимите ми на Ricardo. Този трак достатъчно успешно озвучава всякакви дейности от сорта на финален преглед на новия брой, приготвяне на закуска след тежка, но прекрасна вечер, подреждане и декорация на нов дом :). Едва ли някой DJ ще се зарадва на точно това описание за негов трак, но истината е, че това си е съвсем реален комплимент. Защото Peculiar има свойството да те накара да се концентрираш изцяло в онова, което правиш, и да се изключиш от света и капризите му. Освен всичко, лично за мен върви и с един позитивен вайб, въпреки че на лирическия герой никак не му е леко…

Arctic Monkeys – I Bet You Look Good On The Dance Floor
Понеже Spotify изскочиха със слекеция на най-слушаните ми парчета за 2016, изрових ей това на Арктичните маймуни от първият албум. В него няма празно, особено тази. Tip of the week, виж и твоите любими песни, 100% са яки!

America – A Horse With No Name
Всичко, което има начало, има и край. С това парче отбелязвам непреходността на някои природни закони и се сбогувам с поредицата "Музикален съпровод".

Bonobo : Break Apart (feat. Rhye)
Bonobo буквално "изкърти мрака" музикално и визуално с втория сингъл от предстоящия му нов албум 'Migration', който се очертава да бъде истинско събитие.
За хубавата музика винаги ще има бъдеще, а Bonobo е едно невероятно явление в нея.

Виж какво слушахме предния път. Музика от времето на Издислав, както се казва…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *