РПУ ОНЯ СВЯТ

Съвременен вариант на „Ловци на духове“ с доволна доза черен хумор и по-добре изглеждащи актьори

  • 31.07.2013
  • от Ели Цонова

Държава: САЩ / Жанр: Екшън, комедия / Режисьор: Робърт Швентке / В ролите: Райън Рейнолдс, Джеф Бриджис, Мариса Милър, Кевин Бейкън

На 9 август тръгва по кината новата лента на немския режисьор Робърт Швентке (Бесни Страшни Пенсии), която впечатлява със звездния си актьорски състав, включващ Джеф Бриджис, Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън и Мариса Милър. Историята е много семпла – ченгето Ник (Рейнолдс) умира и се озовава в районното на отвъдния свят, където му възлагат да издирва и закопчава умрелите, които отказват да се изправят пред Великия съд и крачат свободно сред живите. С помощта на новия си партньор Рой (Бриджис), Ник попада на следа, водеща към серия от престъпления, обединени от идеята да се предизвика Апокалипсиса.

РПУ Оня Свят, Райън Рейнолдс, Джеф Бриджис, Victoria's Secret

Филмът е изключително лек и приятен за гледане, идеален за разпускане след дълъг работен ден. Комедийните елементи не са достатъчно добре направени, за да се тресете в седалката от смях, но поне ще сте усмихнати през по-голямата част от времето. Приятен инсайдър за феновете на "Prison break" e моментът, в който Робърт Непър (Т-Bag в "Prison Break") за пореден път е принуден да си откъсне дясната ръка, за да се измъкне от белезници. Колкото до актьорския състав – външният вид на Райън Рейнолдс компенсира липсата на дълбок смисъл на филма, а мъжете ще се захласнат по аватара на Рой, който е бивш модел на Victoria’s Secret.

Ако не знаеш кои са актуалните модели на Victoria’s Secret, можеш да прочетеш тук.