Аз, проклетникът 2

Важно е да имаш до себе си някой, който независимо от ситуацията не би те предал

  • 27.06.2013
  • от Дамян Михов

Държава: САЩ / Жанр: Анимация, Комеди / Режисьори: Пиер Кофин, Крис Рено / В ролите: Стийв Карел, Кен Джонг, Миранда Косгроув

След шумния успех на първия от компютърно генерираните "проклетници", неговото продължение е на път да освежи минорните в следствие на жегата настроения със скорошна лятна премиера. Както може да се очаква героите са същите само проблемите им са малко по-различни, но дори и те няма да ги спрат да ни напомнят какво значи приятелство.

Аз, проклетникът 2

Гру вече не спада към лошите и е примамен от Луси Уайлд и Силас Рамсботъм да се присъедени към тяхната анти престъпна организация. Отдадена на това да пресича още в зародиш всякакви злонамерени явления, това е групировка, която се ръководи от принципа, че доброто е добродетел, а не слабост. Тяхната настояща цел е злодеят Едуардо, който е на път сериозно да се изгаври със света на нашите приятели и затова доскоро мислещия като него Гру става най-важната част от екипа. Въпросът е доколко може да му се има доверие и какво изобщо е доверието, когато става дума за толкова различни съдби.

ОЧАКВАНИЯ: 4/6

Премиера в България: 05.07.2013