\“ТЕД 2\“ ПО КИНАТА

Вулгарният плюшен мечок се завръща, предстоят километрични опашки пред кинозалите

0 коментара Сподели:

След феноменалния световен успех на "Джурасик свят", който счупи няколко рекорда и стана филмът, минал най-бързо границата от 1 милиард долара в световния бокс офис, четвъртата част от поредицата изгуби водачеството у нас в полза на новата анимация на Пиксар "Отвътре навън", която събра малко над 250 000 лв. "Джурасик свят" остана втори с 220 000 лв. приходи. През последния уикенд на юни по българските екрани ще видим втората част на хитовата комедия на Сет Макфарлън от 2012 "Приятелю, Тед 2".

ТЕД 2
режисьор: Сет Макфарлън
сценарист: Сет Макфарлън, Алек Сълкин, Уелисли Уайлд
в ролите: Марк Уолбърг, Сет Макфарлън, Аманда Зейфрид, Морган Фрийман, Джесика Барт, Джовани Рибизи и др.
очаквания: 6/10
рейтинг в imdb: 7.1/10 (от 1144 гласа)
рейтинг в rottentomatoes:44%
рейтинг в metacritics: 49/100

Първата част от 2012 година спечели симпатиите на голяма част от публиката и критиката и се превърна в огромен финансов успех – повече от 500 милиона долара приходи при бюджет от 50. С малко по-висок бюджет – 85 милиона долара, "Тед 2" разказва за младоженците Тед и Тами-Лин (Барт), които искат да си имат дете, но за да може да се квалифицира като родител, Тед трябва да докаже в съда, че е човек.

 Отзивите за продължението са значително по-слаби от тези на оригинала.

"Тед 2" отново събира Марк Уолбърг и Сет Макфарлън за още една поредица от идиотско-порнографски хумор и също както преди зрителската наслада от филма ще зависи от толеранса й към гореспоменатото."

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *