ИЗЖИВЕЙ СВЕТОВНОТО С НАЙ-ДОБРИТЕ ФУТБОЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Избрахме някои от най-добрите приложения, с които гледането на Световното да бъде по-смарт

0 коментара Сподели:

Освен от заведения, нощен живот, лайфстайл и изкуства, в нашето издателство си имаме специалисти и в сферата на технологиите. Колегите от сп. SmartApps, което може да намериш до нашето списание Go Guide в по-добрите клубове и ресторанти в София, подбраха 5-те футболни приложения, които да са верен асистент по време на Световното в Бразилия. Защото от днес светът е футбол.

FIFA

Световната футболна федерация пусна официалното си приложение няколко месеца преди Световното, за да е в полза на всички потребители на умни устройства. Предоставя ти пълна информация за всички отбори – футболисти, място в ранглистата, изминали и предстоящи мачове. Специално за Мондиала във FIFA може да откриеш пълната програма със стадиони и часове (българско време и бразилско време), информация за локациите, градовете, публиката, както и официалната галерия със снимки от мачовете. Свали за Android.Свали за iOS.

 

FIFA 14

EA Sports винаги са правели най-добрите спортни електронни игри. Тематично покрай Световното ти предлагаме хитовата игра FIFA 14. Избираш си отбор и играеш в истински или автоматично генерирани дивизии, като FIFA преживяването и управлението на играчите е неповторимо, а визуалните елементи са впечатляващо добри и детайлни. Геймплеят се отличава с идеята да си купуваш карти с виртуал­ни монети, които носят футболисти, екипи и стадиони. Единствената ни забележка е, че играта изисква много памет. Свали за Android. Свали за iOS.

 

Livescore

Най-популярното приложение за следене на резултати на живо ще е най-верният ви помощник по време на Мондиала, а и след приключването му. Livescore разполага с информация за промяна в резултатите, за жълти и червени картони, кой е отбелязал гола, дали е бил от дузпа, или е било автогол. Имаш достъп до класиранията във всички групи и първенства, както и предстоящи и изминали двубои. Свали за Android.Свали за iOS.

 

Panini Sticker Album

Всички помним онези албуми, в които лепяхме стикери като деца. Още от времената на Евро 1996 всички момчета тичаха по будки за вестници и даваха стотинките си за лепенки. Е, тези времена отминават и сега може отново да колекционирате футболисти, емблеми и стадиони, само че в смартфона ти. Регистрираш се с Facebook акаунт и купуваш виртуално (или с реални пари, ако си ентусиаст) пакетчета, а след това разменяш повтарящите се картинки с други потребители от всички краища на света. Отличен заместител на онази страст за малчугана в нас. Свали за Android. Свали за iOS.

 

RF 2013

Покажи, че разбираш от футбол, и управлявай свой собствен отбор с Real Football 2013. Тимът не е само 11 мъже на терена, а зад тях стои правилно управление, добра база, верен екип и твоята цел е да изградите точно това. Управлявате приходи, подреждате отбор, купувате играчи – всичко се очаква от вас, за да изведете екипа си до първото място. Има над 3000 футболисти с реалните си имена и лица, а ако ъпдейтвате редовно, ще получавате и всички най-нови трансфери, стадиони и бази. Свали за Android. Свали за iOS. Свали за Windows Phone.

 

Наскоро Instagram пуснаха нова версия. Виж нашето мнение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *