ИЗЖИВЕЙ СВЕТОВНОТО С НАЙ-ДОБРИТЕ ФУТБОЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Избрахме някои от най-добрите приложения, с които гледането на Световното да бъде по-смарт

  • 12.06.2014
  • от Йордан Ангелов

Освен от заведения, нощен живот, лайфстайл и изкуства, в нашето издателство си имаме специалисти и в сферата на технологиите. Колегите от сп. SmartApps, което може да намериш до нашето списание Go Guide в по-добрите клубове и ресторанти в София, подбраха 5-те футболни приложения, които да са верен асистент по време на Световното в Бразилия. Защото от днес светът е футбол.

FIFA

Световната футболна федерация пусна официалното си приложение няколко месеца преди Световното, за да е в полза на всички потребители на умни устройства. Предоставя ти пълна информация за всички отбори – футболисти, място в ранглистата, изминали и предстоящи мачове. Специално за Мондиала във FIFA може да откриеш пълната програма със стадиони и часове (българско време и бразилско време), информация за локациите, градовете, публиката, както и официалната галерия със снимки от мачовете. Свали за Android.Свали за iOS.

 

FIFA 14

EA Sports винаги са правели най-добрите спортни електронни игри. Тематично покрай Световното ти предлагаме хитовата игра FIFA 14. Избираш си отбор и играеш в истински или автоматично генерирани дивизии, като FIFA преживяването и управлението на играчите е неповторимо, а визуалните елементи са впечатляващо добри и детайлни. Геймплеят се отличава с идеята да си купуваш карти с виртуал­ни монети, които носят футболисти, екипи и стадиони. Единствената ни забележка е, че играта изисква много памет. Свали за Android. Свали за iOS.

 

Livescore

Най-популярното приложение за следене на резултати на живо ще е най-верният ви помощник по време на Мондиала, а и след приключването му. Livescore разполага с информация за промяна в резултатите, за жълти и червени картони, кой е отбелязал гола, дали е бил от дузпа, или е било автогол. Имаш достъп до класиранията във всички групи и първенства, както и предстоящи и изминали двубои. Свали за Android.Свали за iOS.

 

Panini Sticker Album

Всички помним онези албуми, в които лепяхме стикери като деца. Още от времената на Евро 1996 всички момчета тичаха по будки за вестници и даваха стотинките си за лепенки. Е, тези времена отминават и сега може отново да колекционирате футболисти, емблеми и стадиони, само че в смартфона ти. Регистрираш се с Facebook акаунт и купуваш виртуално (или с реални пари, ако си ентусиаст) пакетчета, а след това разменяш повтарящите се картинки с други потребители от всички краища на света. Отличен заместител на онази страст за малчугана в нас. Свали за Android. Свали за iOS.

 

RF 2013

Покажи, че разбираш от футбол, и управлявай свой собствен отбор с Real Football 2013. Тимът не е само 11 мъже на терена, а зад тях стои правилно управление, добра база, верен екип и твоята цел е да изградите точно това. Управлявате приходи, подреждате отбор, купувате играчи – всичко се очаква от вас, за да изведете екипа си до първото място. Има над 3000 футболисти с реалните си имена и лица, а ако ъпдейтвате редовно, ще получавате и всички най-нови трансфери, стадиони и бази. Свали за Android. Свали за iOS. Свали за Windows Phone.

 

Наскоро Instagram пуснаха нова версия. Виж нашето мнение.