10 актьори, толкова секси, че успяваме да им изтърпим филмите

Понякога любовта е сляпа, даже когато си говорим за кино

0 коментара Сподели:

Случвало ли ви се е да си пуснете ужасна тъпотия само защото на плаката има някой секси актьор? На мен повече пъти, отколкото ми е удобно да си призная. С някои вечни любимци даже се лъжа всеки път отново и отново, само за да ми разбият сърцето с поредната си негледаемост. В списъка по-долу са включени едни специални актьори, които по принцип са толкова симпатични, че все им прощаваме предимно лошите филми, в които участват.

Ето кои са най-секси актьорите с предимно ужасни филми:

Джейсън Момоа

Той ни печели с усмивка, чар, мускули и никога с дълбочина на сюжета, но пък по някакъв начин му се получава. Как да кажеш „не“ на тази коса в комбинация с тази брада? Очаква се в Dune да направи първата си голяма роля – да видим.

Зак Ефрон

Екранният образ, който той си е изградил, е на секси, забавно момче, затова и предпочита да се снима в комедии, където има повод да се съблича. Ако превъртиш голите сцени обаче, истината за актьорското му майсторство изплува и не е от най-приятните.

Марк Уолбърг

Вечният батко от филмите, който за съжаление вече повече отива в графа чичко, но въпреки това продължава с повод и без повод да спасява света. Когато му остане свободно време, забива по някоя комедийка. Както казват в замунда – 

става филмчето, като за събота вечер.

Ащън Къчър

След като съсипа няколко филма, сред които биопик за Стийв Джобс и един ситком, за който по-добре да не отваряме темата, Ащън Къчър все по-рядко минава на екран. За всички негови фенове да отбележим – един от най-уважаваните му филми е… Dude, Where’s My Car?

Джейсън Стейтъм

Английската екшън звезда е известен с доста неща, но сред тях не са избор на добри филми и прическа. Всичките му филми могат да се обобщят с бой, лафче, бой, лафче и така 90 минути.

Чанинг Тейтъм

Освен очевидните таланти на този бивш стриптизьор, показани щедро в Magic Mike и продължението му с дяволитото име Magic Mike XXL, той има и огромен актьорски потенциал, за съжаление обаче филми като Foxcatcher са рядкост в резюмето му – повече го влекат екшъни, комедии и екшън-комедии.

Тейлър Кич

Ако се чудите къде сте го гледали, нека ви подскажем малко:

Battleship, John Carter, Savages, American Assassin… с други думи във всичките клишета.

Кариерата му малко позалезе, но пък поне е излизал с Рейчъл Макадамс, има с какво да се похвали.

Чейс Кроуфорд

След като стана звезда с Gossip Girl, той продължи да ни занимава със себе си в кино кариера, филмите в която блестят с плеяда от Златни малинки. Даже и като има роля в нещо по-нормално, той минава толкова незабелязано – все едно го е нямало.

Киану Рийвс

Знам, че той има специално място в сърцата ни, защото ни казва колко сме невероятни и прегръща фенки без ръце, но все пак, честно, колко негови филма след The Matrix сте гледали, без да почнете да се прозявате? Никоя уважаваща себе си дама не брои John Wick за кино.

Скалата

Можеш да извадиш момче от кеча, но не можеш да извадиш кеча от момчето.

Актьорският талант на Дуейн Джонсън се простира в повдигане на вежда, но пък за сметка на това компенсира със стягане на мускули. И все пак – той е навсякъде! Няма филмова поредица, в която да не се е намърдал. Толкова тече от чешмата, че очакваме да го видим и в някой български сериал.

Тук отдаваме заслужено внимание на българските участия в Холивудски продукции

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *