10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Георги Кючуков

Попитахме трима градски агенти какво щяха да правят, ако се проврат под дъгата

0 коментара Сподели:

„10 неща, които щях да правя, ако бях жена“ е поредица от разкази на познати градски агенти. Наред в поредицата е комедиантът със склонност към философия Георги Кючуков, който разсмива пълни зали със своите разсъждения за отношенията мъже-жени.

10 неща, които щях да правя, ако бях жена…

1. Бих се обличал по всякакъв начин, възможно най-шарено. Мъжете сме ограничени откъм това, какво може да носим, не всичко ни стои добре. Ако сме твърде шарени, приличаме на папагали. Една жена може да сложи ботуши за риба, розова пола, електриковозелено горнище и даже да става за списание.

2. Бих си направил две мега яки деца и да си намеря готин партньор. Не знам как, но мъжете не можем така да менажираме семейството, както една жена.

Те успяват да си ни изберат, да си направят чудесни децата и да държат нещата в релси.

3. Бих се записал на йога. Бях на йога веднъж, направо щях да се счупя на две и после беше кошмар, докато дамите покрай мен се огъваха като каучук, направо можеха да си разменят телата едва ли не.

4. Бих си мрънкал на воля. Често на нас, мъжете, ни казват, че не трябва да се оплакваме, да се стегнем и т.н.

Докато като дама не се води признак на слабост, та ще си мрънкам колкото ми е кеф.

5. Ще се запиша на всичко възможно: рисуване готвене, позиране, скачане, танци. Първо, защото никой няма да ми каже, че не е за мен. Второ, жените винаги намират време за всичко. Не знам как, но успяват. Хранят три деца, водят ги на училище, после тренировки, после чистене, работа и накрая даже им остава и един час за тях.

Пълно възхищение за това.

6. Малко се повтаря с 2, но ще родя, за да видя дали наистина е толкова страшно, колкото го казват. Гледам някакви скали на болка, страшни разкази за недоспиваме, тежест, жега. Толкова ми е страшно, че чак любопитно.

7. Ще излизам с яки мъже. Ще ме водят на нови места, нови преживявания, ще си обогатявам съзнанието. Така и така ме канят на среща, поне да останат добри спомени, ако не чувства.

8. Ще харча пари с кеф, защото мъжете все нещо ни гризе, ако похарчим малко повече, и все гледаме от нещо да спестим.

9. Ще се татуирам едно хубаво, защото знам, че ще ми ходи.

Ще се преглеждам редовно, защото здравето е всичко.

Всяка година си отиват много жени от рак гърдата. Прекрасни, стойностни жени. Превенцията е нужна, преглеждайте се, скъпи дами. Ние, мъжете, ви обичаме, не нужно да ставаме жени, за да ходим на прегледи вместо вас.

А тук можеш да прочетеш десетте на Драго Симеонов.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *