5 смешни TikTok шеги и предизвикателства

Най-модерната социална мрежа непрестанно ражда нови трендове

0 коментара Сподели:

Новият извор на световна кретения не спира да бълва глупости. Ако искаш да загубиш безвъзвратно няколко часа от живота си, ТикТок е мястото. Също така, ако се чудиш как да изгавриш гаджето или приятелите си. Можеш да се научиш и на прекрасни танци и хореографии. Ако пък предпочиташ да оставиш излагането на останалите – фейлове има в изобилие.

Ето какво най-много ни забавлява в ТикТок:

Танци реакция

Чудесен трик в две части. Първо лъжеш гаджето си, че ще участваш в ТикТок предизвикателство,и започваш дебилни танци. Междувременно сменяш камерата и вместо селфи записваш от задната. Получаваш идеално реакшън видео и реалити чек какво точно мислят за таланта ти.

Тест за ревност

Искаш да провериш дали гаджето ти е от ревнивите? Винаги най-добре става с тест. Готов звук симулира набиране и палави подмятания по твой адрес със секси глас. Само трябва да подбереш момента гаджето да е наблизо и да снимаш реакции. И после да се смееш, разбира се.

Качулка наопаки

Чудесна гавра, плюс това лесна за изпълнение. Заставаш пред отворен хладилник и си слагаш качулката наопаки. Какво може да се обърка? Очевидно всичко! Има няколко компилации с експериментите по темата – една от друга по-дебилни.

Селебрити двойник

Правилата на тази игра са много лесни. Намираш изтрещяла снимка на звезда. После ѝ правиш възстановка с подръчни средства. Колкото нямаш нищо общо със звездата в действителност, толкова по-добре.

Сладка изненада

Малко гаден номер, но пък толкова забавен, чуек. Схемата е елементарна, но пък гениална – взимаш нещо гадно и го маскираш със заливка и глазура, докато не заприлича на сладкишче. После падаш от физиономията.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *