4 неща, които си отлагал, а се случват много лесно

Есента дойде, къде си бе, дейно човече?

0 коментара Сподели:

Сезонът, в който се прибираме вкъщи и започваме да наваксваме с всичко, което отвяхме през лятото, вече чука на вратата. Ако досега си избирал време сред природата и почивка в горещите следобеди, сме тук деликатно да те свалим на земята. Не, няма да те караме да правиш нищо неприятно.

За да е плавен преходът от лятна еуфория към есенно спокойствие,

ти предлагаме няколко занимавки, с които да запълниш дъждовните дни:

Започни да спортуваш

Знаем, че не започна преди морето и за поредна година имаше оправдание. Вярно, че тази година гледахме с други очи на груповите занимания, но повечето зали вече са отворени. И за да е различно догодина, започни сега! Няма смисъл да ти говорим за ползите от движението, нито за това, колко по-добре ще започнеш да се чувстваш. Възможностите са безкрай – фитнес, пилатес, йога, кросфит, канго джъмпс и пр., а шансът на удобно за теб място да няма зала, е почти минимален. Ако все пак се намираш в такава ситуация – YouTube треньорите идват на помощ! За тренировки вкъщи имаш нужда само от удобни дрехи и постелка.

Е, и малко мотивация.

Да, толкова е лесно!

Есенен declutter

Почистването на мястото, което обитаваш, е задължение, неприятно за повечето хора. Вместо да си мислиш за прахосмукачки, мопове и метли, се фокусирай върху освобождаването от ненужни вещи. Сигурни сме, че по време на карантината си направил не една и две спонтанни онлайн поръчки, които в по-светлата част на деня са ти се сторили налудничави. Време е за decluttering, вдъхновен от метода на Мари Кондо.

Ако не ти носи радост, значи нямаш нужда от него!

Имаш няколко варианта да се отървеш от акумулираните неща, доказали се ненужни през последните месеци. Можеш да ги дариш, рециклираш или продадеш! Така, освен че ще освободиш място за енергията, която преминава през дома ти, ще направиш подреждането много по-лесно!

Запиши се на курс

Никога не е излишно да усъвършенстваш някой нов занаят. Ако и при теб се е събудило желание за персонален ъпгрейд, сега е времето да се отдадеш на този порив! Освен подобряване на конкурентоспособността записването на нов курс може да ти помогне да се сдобиеш с ново хоби! В новия брой на Go Guide те запознахме с няколко школи, които предлагат висококачествено образование, личностно и езиково развитие. Не е нужно да се ограничаваш само в това, разбира се. Интернет пространството е пълно с всякакви уроци освен с безкрайно многото клипчета на смешни котки!

От готвене през фотография и дизайн, та чак до везане на книги и изработване на всякакви красоти!

Направи си сайт

Каквото и да си говорим – това, което ти трябва, е сайт. Ако коденето и писането на сайтове те плаши, няма страшно. От SuperHosting.BG ни припомнят, че докато светът все още не се е върнал към нормалния си ритъм, имаме прекрасната възможност да отделим време за нещо такова. В момента от компанията предлагат промоция на една от услугите си, наречена Сайт билдър. И тук идва хубавата новина – с помощта на Сайт билдъра им можеш да изградиш сайт за няколко часа. Едно от предимствата на сайта е възможността да си направиш професионален мейл с името на сайта, до който ще имаш достъп и от телефона.Концепцията и съдържанието от теб – поддръжката и техническата работа – от тях. С помощта на сайт можеш да споделяш фитнес прогреса си, да продадеш ненужните си вещи или да споделиш със света новото си хоби!яваме се да сме събудили желанието в теб. Сега си направи един чай и действай!

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *