5 неща, без които не може... Байчо Георгиев от 9 Academy

Go Shopping

  • 24.03.2020
  • от редакторите

Той е маркетинг и продуктов мениджър в start-up компанията Coursedot, но всички го познават с това, че е душата и сърцето на бизнес академията 9 Academy (провери я, ако искаш да разбереш как, преминавайки 9 модула, можеш да възпиташ предприемачески дух). 

Какво си избра той можеш да прочетеш тук:

Смартфон Xiaomi Mi 9

Буквално прераждане след iPhone 6s с невероятна батерия и камера, телефонът ми е инструмент за учене, забавление и медитация, понякога и за работа.

Лаптоп Lenovo ТhinkPad

Неразделна част от ежедневието ми, защото предпочитам да работя на лаптоп, отколкото на телефон.

Виж и 5 джаджи от 90-те, които ни липсват.

Слушалки Jabra Elite Active 65t

Bluetooth слушалките са станали вече част от тялото и с тях си говоря по телефона, слушам музика, статии, подкасти, абе всичко слушам на тях...

Раница за лаптоп Samsonite Leviathan

Дълго време търсих подходящата, докато не я получих за подарък, но най-важното е да е удобна и да събира всичко – като тази.

Часовник Amazfit Pace 

На него следя съня си, измервам бягане, футбол, кондиционни тренировки и всички други спортове. Страхотно другарче за всеки ден.

И ти няма да можеш да живееш без Lenovo Legion Y540

Животът е прекалено кратък, за да си зависимот вещи, но както Байчо не може без своя лаптоп,така и ние не можем без Lenovo Legion Y540, който e наш приятел във всичките ни агрегатни състояния.

Въпреки че това е гейминг лаптоп, на който можем да разцъкваме най-новите игри безпроблемно, той е верен приятел и за офис делата ни или когато гледаме клипчета и филми.

Прочети и как да останеш мотивиран като фрийленсър.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.