Неастрологичен хороскоп: 20-26 януари

Седмица, изпълнена с "огън от любов"...

  • 20.01.2020
  • от Андрю

Привет, читателю! Маг Жаклина те прегръща силно по случай международният ден на прегръдката 21 януари.

Ако извадите късмет тази близост може да прерасне и в нещо повече, което Силвия Кацарова и Васил Найденов биха дефинирали като „огън от любов“.

Овен

Зодия овен да се пази от зодия стрелец и да се пази от приятели. Добре ме чухте, тези, които на Нова година ви се писаха близки и наливаха в чашата ви тази седмица ще бъдат вашите „екзекутори“. Вземете предпазни мерки, но имайте предвид, че презервативите и противозачатъчните тук няма да ви помогнат. 

Виж повече: Гласувай за любимите си заведения и спечели куп награди!

Телец

Зодия телец са нещо повече от мързеливи бонвивани. Ще го покажат и тази седмица като дадат зелена светлина на вътрешния си импулс за козметичен ремонт в кухнята. След време ще разберете, че той е бил излишен, но дотогава има още вода и кръв да изтекат. 

Близнаци

Виждам много секс като количество и средно като качество. Партньорите няма да са безразборни, поради сериозните ви морални устои. Очаква се смяна на партньора чак през май ...

Рак

Секс не ви очаква, но пък ще сте много здрави и щастливи, което според хората, които по-рядко правят секс е много по-важно. Гроздето често е кисело. Важното е, че вие няма да сте кисели. Между другото не е зле да пробвате да пуснете едно фишче от тотализатора. 

Лъв

Налегнал ви е мързел по-страшен и от духовете под леглото на 4 годишно дете.

Децата не са виновни, те нямат и нищо общо с хороскопа ви. Потърсете малко енергия и отключете усмивката си. В противен случай ви чака дълга и ленива зима. 

Дева

Стига сте чистили в дома си, време е да се погрижите за тялото си. Започнете с почистване на лицето и черните точки. Маг Жаклина често ходи по такива манипулации с ваучери. Препоръчвам ви да отидете на козметик преди сряда, в противен случай ще сте грозни в петък вечер. 

Везни

Останете си по възможност вкъщи за 2-3 дена. Всяко излизане навън ще ви коства време, пари и нерви. Сами избирате дали да ме послушате, но ако го направите има над 8% шанс да позная. 

Скорпион

Бъдете дева и почистете дома си. Зимата е време за събирания вкъщи, а на никой не му е приятно да отиде на гости и да види, че домакинята/ домакинът са мърлячи. Особено не ви отива на вас скорпиони, защото вие сте страхотни любовници. Това обикновено измъква от кофти ситуации, но не и тук. 

Виж повече: Боровец и зимните спортове: 4 съвета за още по-добро прекарване

Стрелец

Чака ви любов. Вашата любов кара западен автомобил с общ сбор на цифрите в номера на колата му/ й – 34. Населеното място не е от значение, видите ли 34 действайте не се знае кога ще е следващият прозорец. 

Козирог

Бъдете здрави и щастливи и се опитайте да минете възможно най-бързо през тази седмица, защото между нас да си остане не ви очаква нищо добре през нея.

Сменете си зодията или сменете астролога ...

Водолей

Продължавате да ме учудвате с невероятния си дух и лекия си поглед към живота. Зрелостта и истинският живот могат да почакат и през тази седмица. Бъдете себе си, гледайте напред и не приемайте абсолютно нищо насериозно, както и не приемайте никакви въглехидрати след 18:00ч.  

Риби

Седмицата е подходяща за покупката на лек автомобил, за предпочитане Тойота или Опел. Ако искате да си купите нещо по-лачено направете го през юли. Ако не искате да си купувате кола си купете кафе машина. Не е съшото, но пък е практична покупка. 

За поръчка на артикули с името и лика на маг Жаклина се обърнете към ПР отдела или министерството на магията. 

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.