Spotted by Locals: Слави Тосков

Вдигаме наздраве за третия градски агент този месец...

  • 15.01.2020
  • от Елена Колева

И този път те запознаваме с трима от любимите ни градски персонажи.

Питаме ги за любимите им градски случки и най-яките места в града. Следвай Белия заек и техните съвети за добре прекарано време.

Вдигаме наздраве за Слави Тосков - човекът, който е един от виновниците за любимите ни спомени в бара му, който е едно от култовите лица на нощна София, а именно Switch. За първото кафе, най-добрите клубове в столицата и още няколко градски тайни, чети в това интервю.

Къде отиваш за първото си кафе?

Доста често го пия вкъщи, но когато искам да изляза, отивам до Costa в Park Center. Там служителите са любезни и усмихнати, а и кафето е хубаво.

Ако София беше игра на „Монополи“, кои улици би си купил?

„Шишман“! Бих я направил пешеходна.

И „Оборище“ – има един дух, който всички познаваме, и приятни ресторанти и brunch места. Ще я затворя за коли и ще пусна един ретро трамвай по нея!

Кои са клубовете и баровете в града с най-уникален вайб?

Тук ще ми е доста трудно да не спомена Switch, но като цяло си падам и по малко по-low energy места с приятна обстановка, музика, коктейли... Харесвам Cocktail Bar, One More Bar, Sputnik и 3 oz. Bar на моя приятел Христо – отвори на мястото на Escobar на „Васил Левски“ 3.

От кои сгради в София биха станали яки клубове?

Биологическият факултет – винаги съм харесвал тази сграда. Обсерваторията в Борисовата градина – има си готова концепция. И Водната кула в „Лозенец“ – през лятото там е супер.

Cheers!

А ти можеш да избереш кои са най-добрите барове и ресторанти в петите Go Food&Drink Awards.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.