Скандални секс съвети от Teen Problem

Нагледно доказателство, че някои тийнейджъри въобще нямат представа за какво става въпрос

0 коментара Сподели:

Следващите цитати са копи-пейстнати с оригинален правопис и пунктуация от теми във форума „TEEN PROBLEM“.

Няма коментари, защото просто загубихме дар слово.

Предполагам повечето сте правили групов секс? Споделете как е?Аз не съм правил,но съм си представял как го правя с две-три мацки…Като стана въпрос за фантазии случвало ли ви се е да си представяте секс с роднини?Примерно майка,леля..защо не и баба?

Никога не съм казвал на нашите ,че съм правил секс или ,че правя секс ,но те най-малкото са чули видели и т.н

Според мен трябва да се примиришс факта, че просто ще умреш девствен. Освен ако майка ти не ти пусне , щото не виждам коя друга ще се навие да спи с такъв истърсак. беги бе, боклук

Вярно ли е, че ако се прави анален секс без презерватив трябва да после да му се правят свирки на момчето за да не му се инфиктира?

Казваш му, че не си готова за момента – ако не го приеме, да върви при някоя друга кочубра.

Не знам за твоята майка, но моята е правила секс преди сватбата и не е смотана в това отношение.

Ако ви се четат розови разкази и ви се чикибойства, не е тук мястото.

Виж повече: 10 дразнещи неща, които мъжете правят по време на секс

Моля ви, обяснете ми мили хора, защо винаги, когато правя секс се насирам? Много е неприятно, вече се страхувам да легна с някой, защото винаги се излагам.

Някой път е хубаво да не се мисли логично… То и аз предполагам, че повечето на вашата възраст трябва да си седят на задника и да си учат уроците ама…

Ми освен да се изсипем целия форум на мероприятието, за да обясним на момчето защо не иска гаджето му да правят секс, не се сещам за друго….

Съвет относно отказ за секс: Използвай си устата.

пиша без клавиатура, но ти все още си оставаш същото пропаднало копеле, прошляк с липса на социални умения

Искаш някоя да прави секс с теб от състрадание? Двствен дава съвети на девственик как да си намери мацка, е не

Ходи на проститутка. То няма смисъл от връзка. Да и плащаш сметките пък и накрая докато се навие за секс освен ако не е нинфоманка. Ако е нинфоманка си касметлия.

Не трябва да влиза в сайтовете за запознанства. Ако е момиче ще е добре да влезе, защото ще има кандидати независимо дали е голяма красавица или не. Ако е момче ще му пишат извинения от сорта заета съм или пък ще излизам с приятелка или имам работа и други неща.

Отделно забрави го това с топлата мека вагина, ще използваш презерватив ако не искаш да рискуваш с някоя топла мека венерическа болест или пухкаво меко бебе. Съжалявам ако съм разбил детските ти мечти.

Заявяваш, че си финансово щедър, ама иначе искаш някоя свястна и да не е с теб заради пари (да не е курва) …. е тва не го разбрах

Аз съм човек, не "чиек".

Очевидно в часовете по Биология си праил свирки като авторката вместо да се образоваш и да разбереш ролята на бактериите в червата.. Затва пращаш тия питанки. По темата: Свирка трябва, само ако си се насрала на чепа му…

ти за мастурбиране чувала ли си? как може да очакваш някой друг да ти достави удоволствие, когато ти сама не знаеш как да го направиш и какво искаш?!

Имам сериозен проблем! (е не чак толкова)  Нямам гадже! Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши, но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!Аз се оплаквах на мама,че никой не ме харесва и че нямам гадже,а тя ми вика че съм била малка!  Ми тя така кат говори аз и баба да стана пак ще съм малка.

НЕ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИШ и не, няма да те успокояваме: ТИ СИ ТЪП УРОД

Някой хим. елементи имат лошо въздействие в/у човешкия организъм. Едно ”случайно” попадане в храната може да даде отскок на бившата му. ОКЕЙ!?

Вчера правих секс. Набързо за 15-20 мин. че бабата на моята приятелка щеше да се върне от пазара. Всичко си беше О.К. Обаче малко по късно нещо ташака се е изметнал ли, какво ли, по високо седи от левия и леко ме наболва

Тая не бих я нарекал сексолог, а чиста курветина. Извращенията не сближават, а пазенето на тайната, че сте извратени.

Рибке ти да не се осирала диреджето? Ше ми пърдите на кура курви

Ако се казваш Мария и живееш в 34та година преди Христа е възможно да си забременяла по този непорочен начин

Мъжете харесват с очите, жените…уж със сърцето, ама някои представителки май нямат такова.Иначе и аз не съм фен на порното. може би само софт порното става.И "Игри на тронове.

при мене не беше бързо бях с проститутка и беше много яко,давам савет,който е дествен нека първата жена да му бъде проститутка!

Ам има няколко варианта, единия е сигурно си бисексуален, другия е някой път сигурно са ти в повече хормоните и би си предложил задника на някой младеж , също и ако тренираш и си блъскаш някви инджекциони  които ти вкарват хормончета и изперкваш от време на време…виж ся истината според мен е, че си гей, просто още не си го осъзнал напълно

Еби другата, пък тая да ти се цупи колкото ще. Момче, курът ти ще е най-щастлив, като ебеш и двете! Ако не става – еби тая, дето може!

Някъв проблем ли има в мен, не знам,ама порното не ми харесва. Едно такова еднотипно и скучно, правят едно и също.То вместо да ми стане приятно, даже напротив, отрицателно ми действа и въобще не ми е до секс. Гледала съм само веднъж порно и като цяло не вярвам, ако гледам някое друго да е нещо много по-различно.

Тея презери мноо често зеха се късат бе?! Кви са тея гигантски патки?!

Пробвай да решаваш тригонометрични уравнения на ум по същото време. Е, тогава да те видя как свършваш!

Ква е пък тая глупост?!?! боооже-аз на купони не ходя за да права секс, а за дивея и да се понапия като свиня- лелее! дали не сте отвратителни- как може да правите секс с трима различни за една нощ?!?! Тва е некво лудост- и аз съм ходила на купони където има момчета но нищо такова не е ставало и никой не си е дори помислял да става!!! боже божеее… кви деца има по тая земя!!!

 

Ми на простия ти въпрос що очакваш умни отговори?

От скоро с приятелката ми правим секс и всеки път като си слагам презерватива и имам малко излишна кожа малко под главичката и презерватива не може да слезе до долу , трябва да я нагъвам и така се получава

Щом имаш "сериозен" приятел и правиш такива неща и се кефиш на всичкото отгоре – е друго освен ТЪПА КУРВА не ми идва. Живота и бил скучен … я отиди се гръмни ма путко умряла

Важното е че едно от момчетат е имал Голф..другото не е от значение! 

Ми хора нз дали е нормално , обаче просто много обичам да лижа приятелката си. Само като си разтвори краката и не се сдържам веднага я налапвам. Ненормален ли съм?

Хах, ти май не си бил в Немската в Бургас…. нямаше да искаш да опънеш всички жени на света ако беше бил там

докато пишеш дествена, по-добре не пробвай да пристъпваш към важни стъпки като секс! добронамерен съвет!

А) Намери си момиче, което също иска просто секс, без връзка.

Б) Купи си кукла

Ами много е просто когато едно момиче е красиво тя може да има всекиго ,за мен няма логика тя да е красива и да иска само секс при положение че може да го получи от който си поиска ?

Чукай ги, пък може да има обратен ефект – да не те искат за секс повече, а за сериозна връзка.

по темата: девствен съм защото не ставам 

Ти ако беше толкова умна сама щеше да си дадеш съвета, който за нас е очевиден: Наеби Дани и заеби Петър.

филмите с Рамбо и порното много си приличат

    • ножът винаги е голям и винаги влиза надълбоко

    • с един пълнител има да гърмиш цял филм

    • преебаните са много

    • накрая остават само Рамбо и ножът

Взимаш една лопата и я удряш,чукаш докато е топла,после я замразяваш в камерата и така всеки ден.Успех!

Предпочитам да духам на някой с френски автомобил. Peugeot или Renault. Има едни много яки 206 и 207 и те са мънички и за секс вътре в тях не става, но пък за свирки са идеални. Голфчетата не ме кефят, но имала съм и такива момчета.

някой ден ще разбереш и колко е хубаво да се ебеш и със селския петел, невероятна емоция е.

пробвай, горещо ти го препоръчвам

Няма дори пенетрация. Не е бременна. Предполага приятелката ти е девствена, така че..

Как да видя сперматозоидите с просто око?

Никой не го интересуваш,за кво да ти задаваме въпроси. тъп ли си или да? твай от мен

Желая помощ от жените във форума да осъществя една моя младежка мечта. Вече ден и нощ мислясамо за едно – секс снегър с член поне 23 – 27 см. Усещам голямо психическо натоварване и ме е страх от последствия от критическата , а и от мъжа ми. Имам чувството , че ако не го направя ще експлодирам. Дайте ми съвет , но не лекарски (с лекарства)

Аз лично мисля, че момичетата стават курви заради момчетата, които търсят секс бомби и оборотни мацки (тъй да се каже). Е, аз не търся това и тя го е забелязала и ми изтъкна че много се различавам от другите боклуци. И сега искам да ви питам вас какво мислите по въпроса – вие бихте ли ходили с момиче, което целият град познава като "курва" ?

Виж повече: Да си лекуваш душата с one-night stands

Имам сериозен проблем. На 16 години съм и се възбуждам се от плодове и техните форми. Правя дупка в различни цитрусови плодове и си вкарвам пениса, докато не изтръпне. Някой друг правил ли го е досега? Нормално ли е това? Много си мечтая да пробвам анален секс с банан, но не ми стиска. Моля дайте съвет как да го направя?

Ооо минал ти е срока даже, хората почват да правят секс от 5 годишни, а ти вече си на 12… Никой няма да те иска, стара си за тая работа.

Скараха се гаджето ти и най-добрата ви приятелка? Предложи им да правите 3ка и ще ти мине или да се редуват на кавала долу .

Правихме секс и аз сварших но след това то потече около неината сливка. Трабва ли да се опасявам от нещо такова. Да отида да купя хапчета или какво да сторя ? Кажете ми че не е забременяла 🙁

да ама е трудно да не си еблив сеш се

Ще ти дойде времето, а сега прасни една бърза и лягай да спиш.

прави ми се секс но съм само на 12….. срам ме е  , но това е факт… какво мога да направя по въпроса и как да се обуздая!!!ще ми помогнете ли???? а и съ6то много искам да правя свирки

става, перфектната възраст е. но гледай да не е на някой който е под 25 години!!! иначе ше се прецакаш. свирки, дудуци, гълтане абе мноо е яко, давай

Сестра ми е 8 клас и се оказа, че в новото и даскало всички момичета вече са правили секс.

Тя ми зададе следният въпрос: МОМИЧЕТАТА МИ КАЗАХА ЧЕ БИЛО МНОГО ХУБАВО. ДАЛИ И АЗ ДА НЕ ОПИТАМ?? Еба го ,кога стана срамно да си девствен на 15

Когато се целуваме например и изобщо близък контакт (не визирам секс) не че ми става, но изтича течност от него и при по продължително "натискане" с момичето понякога се намокря дори панталона ми с едно малко издайническо петно отпред и е много кофти. сигурно ще ми се смеете но моля за съвет

Бате обикновенно най горе е най дебел , да не си го турил в острилка. Иначе и аз мразим гуми, веднъж и на мен така ми спадна пишока от стегнато и полудях.

Зравейте! Имам странен проблем и не знам какво да направя! Значи имам огромни ташаци! И не знам дали някое момиче би искало да прави секс с мене  ? Само като ги види и ще се уплаши! Не знам какво да правя! Моля дайте ми някакъв съвет! Дали има някакви лекърства за този проблем

Здравейте, аз съм момче на 17 години от Плевен, и искам да ви споделя или по-скоро попитам дали е нормално това, което правя.. Колкото и налудничаво да звучи си бия чикии от 5,6 годишен, ако искате вярвайте през това време да съм пропуснал дали има и 100 дни без да си бия, имало е дни през които съм си бил и над 15 пъти дори, след като свършва веднага започвам отново, хубаво момче съм харесвано от почти всяко момиче, имал съм много гаджета, с които съм правил и секс, но паак си ме влече да маструбирам, дори когато имам възможността да правя секс се прибирам и започвам да си бия.. Не знам на какво се дължи това, най вероятно ми е станало начин на живот, постоянно ми се ебе, 18,5 см ми е сигурно това се дължи не ежедневната ми мастурбация, дайте ми съвет моля, ще съм Ви благодарен.

Здравейте ! аз съм момиче на 16 ,Преди седмица бях на купон и съм пила като мастия .. ;д не помня нищо какво се е случило . съмнявам се от приятеля си да не е направил нешо с мен зашото много настояваше да правим секс .. искам да попитам има ли възможност да разбера дали съм девствена без да отида на гинеколог или изобщо възможно ли е да се провери за девствеността ?

Ето и 10 неща, които просто не трябва да правиш по време на секс без значение пола 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *