5 момента: Орлин Павлов и лятото, което си отиде

Един от любимите ни артисти разказва за изминалите горещи месеци

0 коментара Сподели:

снимка: Красена Ангелова

Орлин Павлов е човек с много таланти и за наше щастие е намерил начин повече от всякога да използва всеки от тях в творчеството си през 2019. „Това лято беше наистина абсолютна лудница в най-хубавия смисъл на думата“, разказа ни той самият.

Дългите нощи, песента на морето и слънчевите приключения със сигурност белязаха нашето лято и го превърнаха в незабравим спомен. С полъха на есента обаче е време за промяна и ние се озъртаме за нея на всеки ъгъл.

Telenor са с един ход напред и действат в правилната посока още от последните наистина слънчеви дни тази година.

Със своите тестове спрямо 5G мрежата те се превръщат в истински иноватор в страната ни и затова поставят началото на тази абсолютна технологична революция, като я прилагат в различни сфери като здравеопазването, менторството и развлекателната индустрия. От 9 до 13 септември пък видяхме промяната в любимия парк "Заимов" по време на традиционната инициатива на Telenor – "Парк офис", в която основния заподозрян днес – Орлин Павлов, също взе участие. Именно там ние бяхме онлайн чрез 5G безжичен интернет, споделен от тях. След успешните първи тестове Telenor смятат да продължат с тях и през следващите месеци и ще търсят 5G-решения и за други обществени нужди, а освен на "Парк офис" ние вече се насладихме на излъчения с 5G концерт на Орлин Павлов в парка "Заимов". 

Ето и какво се случи именно с него през това лято:

 

Филмът „Завръщане"

„Започнахме лятото с филма на Ники Илиев, който снимахме месец и половина в Пловдив. Беше жестоко забавно“, разказва Орлин Павлов. Филмът има предстояща серия от премиери в Пловдив, София, Варна и Бургас съответно на 16, 17, 18 и 19 октомври с предстояща прожекция в Лондон. Освен Орлин във филма играят Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Ники Илиев, а ролята си той описва с думите: „Играя момче, пилот, който има талант да пее и се събира със старите си приятели“.

Първият плаващ концерт

„На 28 август като част от Пловдив 2019 се пуснахме в организирането на първия плаващ концерт, страхотно предизвикателство. Идеята беше да сме във водата на едни плаващи кейове, което не е правено никога и е много готино да кажеш „Аз за първи път направих еди-какво си“, разказва Орлин. Шоуто е реализирано с помощта на Ина Димитрова и Росен Желязков от Buldock. Публиката е на брега, докато шоуто се случва във водата. „Очаквахме 5 – 6 хиляди души, дойдоха над 12 000! Беше жестоко!“, спомня си Орлин. „Бяхме с Любо, Белослава, Бобо и Графа като гости, а с Михаела Филева представихме новата си песен към филма. Общо взето, много готини и много цветни хора, много културен концерт без нито една простотия. Специални благодарности на моя мениджър Лидия Михайлова, която си даде сърцето за това събитие.“

снимка: Димитър Фердинандов

5G лайв стрийминг 

В същото време концертът се случва паралелно в София с помощта на 5G лайв стрийминг от Telenor към парка „Заимов“ – за първи път в България.

Едно от приложенията на новата 5G технологията е в сферата на развлеченията.. За да тества това приложение и като част от серията „5G тестове за по-добро бъдеще“, Теленор излъчи на живо в реално време концерт на Орлин Павлов, който се състоя на 28.08.2019 г. на Гребния канал в гр. Пловдив.   „Майка ми отиде в Заимов и беше много доволна“, споделя Орлин и добавя: „Направихме го заедно с Telenor и беше супер готин експеримент. Бихме го повторили със сигурност и в още градове, но това е идея, която тепърва ще се се случва“. 

„Петя за моята Петя“

„Това лято реално не успях да си почина, но пък имах страхотна роля в „Петя за моята Петя“ – филма за Петя Дубарова“, разкрива Орлин. „Имам една много симпатична роля. Обади ми се режисьорът Александър Косев и ми каза, че има роля на за мен. Беше наистина интересно преживяване. Играя бащата на Петя, но не на Дубарова, а на малката Петя, едно момиче бунтар през 2019. Няма да издавам повече.“  

снимка: Красена Ангелова

Песента „Завръщане“

„Беше много динамично лято. След това подготвихме една песен малко преди концерта с Михаела Филева, която влезе и в самия филм. Тоест хем имахме концерт, хем Ники Илиев си засне последната сцена, в която всъщност влиза концертът. Направихме новата песен с Михаела и заснехме видеоклип в края на концерта. Въобще всичко в едно успяхме да направим!“, разказва Орлин Павлов и допълва: „Между другото Борислав Бояджиев направи много як 90-арски аранжимент на парчето. Едно готино пиано, много емблематично. Естествено, песента е на Графа, което по някакъв начин подпечатва сериозността на музиката. Надявам се и дори усещам, че ще стане хит“.

И един специален личен бонус

„Чух първото „мама“ от детето, после нещо като „тата, тати“, което остава завинаги и ме прави щастлив“,

запазва най-важното за накрая Орлин, който е горд баща на малката Елизабет заедно с голямата си любов Диана Великова. „Много силно, много готино лято!“, казва в заключение артистът, превърнал се в родител.

А ти виж как Орлин Павлов ни пусна… 5 парчета преди 8 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *