Орлин Павлов ни пусна... 5 парчета преди осми март

Един музикален поздрав от момчето, което...

  • 23.02.2018
  • от Плами Максимова

Има много начини да отпразнуваш Осми март и ако не си решила да си в компанията на много, ама много жени, а предпочиташ да бъдеш очи в очи с един много, ама много красив мъж, то този текст е за теб.

Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и празничен концерт, в който ще представи най-доброто от репертоара си в колаборация с лайв бенд и огромна доза от сексапила си, специално разпръснат из залата за най-женския празник.

И въпреки че все си повтаряме да не се поддаваме на сините му очи, все така се случва, че не успяваме да му устоим. Този път сме даже с една идея по-развълнувани, защото той реши да ни пусне предварително... най-вдъхновяващите парчета за празника. Точно 5, с които иска да ни поздрави. Съвсем, съвсем предпразнично!

Kool and the gang - Ladies Night

В навечерието на дамския празник тази песен ми напомня за онези щури и забавни вечери, които само дамите могат да си организират. Това е и една от любимите ми групи, слушам ги от малък и до голяма степен са формирали вкуса ми за музика.

Justin Timberlake - What comes around goes around

Тази песен ме вдъхновява в личните ми отношения, изцяло подкрепя теорията ми, че любовта е безрезервна, не е разменна монета и е добре да даваш, без да очакваш непременно същото отсреща.

КАФФЕ - Вместо мен

Една песен, в която винаги съм искал да предам колко уникални са хората. В живота си всеки е бил заместван с друг, но жените имат по-друго отношение, те винаги пазят нежните спомени дълбоко в себе си. Няма незаменими хора, но всяка връзка е неповторима и много ценна.

Белослава и Орлин Павлов - Всяка година по същото време

Тази песен създадохме за едноименния спектакъл, който винаги ми е напомнял за вечната, неугасваща любов и ме е карал да вярвам в чистите емоции между мъжа и жената.

Michael Jackson - Who is it

Това е песен, която вдъхва надеждата, че всяка душа има сродна, дори онези, завладени от парите. Любовта намира онези, които не могат да намерят любовта.