7 безсмислени БГ звезди

Кои са хората, известни най-вече с известността си, без които можем спокойно да живеем

0 коментара Сподели:

„Българска звезда“ само по себе си е оксиморон – нашите селебритита, дали заради икономическия аспект на жалкия ни малък пазар или заради балканските особености на характера си, без значение от жанра,

предизвикват ако не смях, то поне умиление у всеки с глобален размах на мисълта.

Някои локални звезди обаче са толкова нелепи, че само споменаването им ни кара да напълним гащите от смях. Ето нашата анти алея на бг славата:

Джорджано

При повечето артисти талантът е равен на славата. В случая на Джорджано не е така. Той има минус талант, затова самият факт, че някой е чувал за него освен майка му, е природен феномен. Това пък, че програмата му почти всяка вечер е заета с участия на колоритни места като Юндола, Панагюрски колони и Хасковски минерални бани, също е чудо. За дебелите му три цифри хонорар по-добре да не започваме темата – там принос има продуцент номер едно на републиката. За щастие успехът не го е променил и (според запознати) Джорджано все така ходи на участия с дизайнерски дрехи с правописни грешки на надписа и лични вещи в торбичка от хипермаркет. Евалата на момчето.

Гошо от Почивка

Джи Пи е нещо като Джорджано на рапа – нула суаг, антимода и ужасен флоу. За текстовете по-добре да не отваряме дума. Въпреки това благодарение на упоритост в тъпотата си, той успя да се позиционира на пазара и вече преживя няколко рап вълни, без да спира да ни забавлява с първолашки рими и гепени битове. Негови хитове възхваляват широкоспектърни личности, сред които майка му и Христо Стоичков, а като истински филмиран гангстер на думи той си позволява даже да прави дисове и най-бележитите са срещу Спенс и Ицо Хазарта. Междувременно Гошо развива скромен частен бизнес от Малага и реди парчета по поръчка на конвейер срещу конкурентната сума от 20 лв. на трак (50 с клип).

Виж повече: 8 нелепи БГ рап звезди

Тризначките

Комбинираната интелигентност на Вяра, Надежда и Любов, по-известни просто като Тризначките, е по-малка от обиколката на гърдите им, може би даже и от обиколката на главите им. В публичното пространство тези титани на мисълта влязоха с бележито участие в „Биг Брадър“, където описаха съществителното име като „нещо, на което името му е съществено“. Последва най-продаваната корица на българския Playboy в историята (да, хората у нас очевидно имат вкус) и безкрайна серия от житейски несполуки. Трите грации имат общо гадже и обща шофьорска книжка, най-вероятно и общ мозък, който обаче явно често забравят вкъщи. Поредното доказателство за това е промяната на имената им – набедените за сексбомби леко повехнали и изветрели дами вече носят звучните преводи Фейт, Хоуп и Лав.

Златките

В дивата природа златката е дребен хищник от семейството Порови, характерен със стройно, гъвкаво тяло и дълга рунтава опашка. Животното златка винаги се качва на най-високия камък, за да се облекчи – нещо, което е характерно и за нейните човешки адашки. Първа беше Русата Златка, после се появи Черната и след това резонно дойде и третата по сила, но първа по напъване – Червената Златка.

Ако сте били в кома последните 15 години, ето кратко разяснение за Златките:

всичките са пенсионирани плеймейтки и до една са скандално криви (както като естетика, така и като философия), отличават се с нелепи избори на мъже и небивал интерес от страна на всички медии, които отразяват със статия дори снимките им в Instagram. Е, вярно, със заглавия неща като: „Черната Златка оплешивява“ или „Червената Златка: ще си правя нов нос“, но все пак. С нетърпение очакваме новата алтернативна Синя Златка с татуси ръкави и бухал между силикона, засега обаче трябва да се забавляваме само с досегашните три.

Джизъса

Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, е играл в Депортиво Алавес, Цървена, МШФ Дуисбург, Терек Грозни и Амкар Перм. За всеки спортист е много тъжно да е известен не с постиженията си в своята състезателна дисциплина, а с татуировки и креватни забежки. Най-любимата ни от едните е емблематичният му кръст, а от другите Куини-Алис на деликатната възраст от прясно навършени 18 години. Джизъса изкупва греховете си, като гради параклиси и си купува джипове. Също така прави деца и ги кръщава с нелепи имена. Специално споменаване заслужава как го арестуваха за поругаване на Колизеума. Поне да беше написал К.У.Р., какво е това Б.Г. За наш късмет той официално скъса с родните медии, така че за него все по-рядко ще се чува каквото и да било. 

Пацо от Брадъра

Панайот Кючуков от Гълъбово, по-известен като Пацо Брадъра, навремето скандализира България с аграрна прическа и неотстъпващ на имиджа му манталитет. Години по-късно той не спира да ни радва с нови и нови включвания. Например преди години на косъм отърва 6 години затвор. Не заради модни престъпления срещу човечеството, а по тривиалното обвинение за разцъкване на нелегално казино в заведението на баща си. Предното занимание на Пацо също заслужава споменаване – той беше диджей, като беше описал стила си на пускане като chalga, house и commercial. Дълбок поклон пред неговото величие, но ако утре го блъсне трактор на къра, хич няма да ни липсва.

Виж повече: 10 влогъри, които са смешно-скандални

Божинката

Като футболист Валери Божинов е изиграл 43 мача за националния отбор по футбол на България, в които отбелязва 6 гола. Като мислител и философ обаче Божинката има повече инстаграмабъл цитати от Паулу Коелю. Най-бележита фраза в безкрайния му списък с умотворения без съмнение е тоталният дзен „Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е“. Не му отстъпват обаче величави фрази като „Аз не харесвам да идвам отзад, защото отзад е отзад. Имам нужда да мисля в отпред“ и „Повече се мисли, повече се размишлява. Накратко – по-зрял съм вече“. Цялата тази мисловна дейност обаче не му попречи да блесне не с един, а с цели два скандала: аферата „Малко коте“ и вайръл кампанията „Трепни“. Няма спор: Божинката е абсолютно боже – даже Джизъса бледнее пред него.

Кои 7 неща ще ни липсват от "Манджа стрийт" в Студентски град? 

Търсиш наистина вкусна храна? Това е нашата брънч селекция за София

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *