10 неочаквани продукта, които можеш да намериш на Черен петък

Специални оферти само за 23 ноември, които не си предполагал, че съществуват, но не би искал да изпуснеш

0 коментара Сподели:

Задава се Black Friday 2018, а мястото, където можеш да грабиш с две ръце от офертите, е едно – eMAG. И да, там отдавна не се продават само джаджи – eMAG не е магазин за електроника, а електронен магазин, за всичко. Петък, 23 ноември, пък е денят, когато в него намаленията ще са толкова атрактивни, че хората ще стоят пред компютрите в напрегнато очакване като в уестърн, с пръст над бутона на мишката. Все пак миналата година ограничените бройки 55“ телевизори на намаление са се разпродали за…минута и 42 секунди.

Този Черен петък eMAG възнамеряват да оправдаят репутацията си с оферти за 200 000 продукта на склад и поне още толкова от търговци, партньори на платформата.

Преди да се хвърлиш с главата надолу в Черния петък, ето няколко безценни съвета от врели и кипели в намаленията онлайн шопинг маниаци:

·         Направи си списък предварително, защото, докато се чудиш между цвят и точни параметри, има шанс бройките да свършат. Сериозно е.

·         Провери акаунта си предварително – все пак не искаи да губии безценни секунди в попълване на данни, нали?

·         Пазаруването в интернет е сигурно – eMAG са високотехнологична компания и ти пазят гърба, наистина. Освен това специално за този Black Friday са обновили сървърите, хостинга и облачните си услуги, за да поемат без проблем огромния трафик.

·         В случай че пазаруваш за подаръци, сметни си ден-два отгоре към срока на доставка – никой не обича да чака, но при тези цени няма как да се оплакваме.

Ето и списъка със специалните оферти, за които подочухме, че се задават този Черен петък в eMAG:

ГЛЕЗОТИЙКИ И ГЪЗАРИЙКИ

Работим яко, за да се награждаваме подобаващо.А какво по-добро признание на личните заслуги от медал на ръката? Часовникът отдавна не е вещ, която показва времето – той е като нашивките и ордените в армията: символизира статус, ранг, бойни заслуги. Черният петък е идеален момент да влезеш със стил на следващо ниво, при това на изгодна цена. Ако пък намираш показността за излишна и предпочиташ вътрешната награда – има чудесна селекция от високоалкохолни напитки за ценители, сред които даже любимото уиски на Уинстън Чърчил. 

ЧАСТНО ПАРТИ НА КОЛЕЛА

Парти бусът, или мобилното джамборе, което се придвижва от точка А до точка Б, без да оставя и една секунда скука в някоя епична нощ, е кулминационната мечта на всяка купонираща компания. Вече можете да се сдобиеш с частно парти на четири колела само за една нощ, при това срещу жълти стотинки. А какъв да бъде поводът? Ако имаш на разположение подвижен миниклуб, алкохол, диджей и мацки, повод винаги ще се намери.

ЗАСТРАХОВКА ЗА КНИЖКА

Всяка забава има край и за да не бъде той тъжен, най-добре е да се ползват услугите на дринк-енд-драйв, а не да се слуша интоксикирания вътрешен глас, който твърди, че най-добре се кара пиян, защото се концентрираш. Никой не кара по-добре пиян, това е доказан факт – даже легендарният пилот, плейбой и купонджия от Формула 1 Джейм Хънт е изтрезнявал за гонките. Така че, ако искаш животът ти да продължава да върви с подсвиркване, а не да се превърне в тъжен блус, нека има разделение на труда – бъди рок звездата и остави роудито да те вози. С офертата за едногодишен абонамент този разход вече не е фактор.

КРИЛЕТЕ НА ЖЕЛАНИЕТО

Едно от най-вълнуващите неща в съвременния свят е, че се е свил до размери на пощенска марка – в рамките на едно денонощие можеш да достигнеш до абсолютно всяка точка на картата. Почивката зад граница отдавна е повече въпрос на добро планиране, не толкова на пари. По традиция и на този Черен петък можеш да се възползваш от ваканционни пакети за екзотични дестинации. Не Халкидики, не Охридското езеро – става дума за Египет, Тунис и Пукет. Точно така – Тайланд, там, където са снимали „Плажът“, „Винаги ще има утре“ и „Дневникът на Бриджит Джоунс 2“. Най-развълнувани сме, естествено, за трипчето до Кабо Верде – перлата на Африка и наша любима посока. Вече не е нужно само да въздишаш по уникалните плажове на остров Сал, те са по-близо от всякога.

ЕКСКУРЗИЯ ЗА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ

Някои хора търсят зад граница забележителности и релакс, други имат нужда от скандиране и силни емоции. Дори на пазара да излязат 205-инчови телевизори с 5D сигнал и 18К резолюция, нищо не може да се сравни с колективната енергия на 70 000 крещящи фенове. Запалянковците знаят защо. Ако по една или друга причина това преживяване ти е убягвало, сега е моментът да си го причиниш: специални пакети за посещение на футболни срещи в Англия, Италия и Испания те очакват на един клик разстояние.

ПАРИ ПРИ ПАРИ

Има хора, които предпочитат да се въздържат от дребните удоволствия и да работят години наред със затегнат колан, докато вече могат да си позволят големите неща в живота. Те се наричат мъдри, разумни и често милионери. Ако се заровиш в биографиите на всички успели хора, едно нещо ти прави впечатление – още от невръстна богаташка възраст те са имали вътрешното усещане как да правят правилните инвестиции. Все пак модата идва и си отива – кюлчетата остават. А както гласи старата идиш поговорка: „Златен ключ отваря всички врати“. Ако искаш стойността на парите ти да е гарантирана и бетонирана, сега имаш златен шанс с инвестиционните кюлчета. Също така златото винаги е чудесен подарък.

ТУНИНГ И ПОДДРЪЖКА

Има едно богатство, по-голямо дори от всичкото злато и платина на света, и то е здравето. В забързаното си ежедневие, изпълнено с непредвидени и неотложни разходи, понякога забравяме за това и оставяме профилактиката на заден план. Чудесен вариант един вид да се принудиш да отидеш на преглед е да си купиш такъв на промоция. Също така, говори се, че красотата идва отвътре, но малко външна допълнителна намеса никога не е излишна. В рамките на Черен петък са предвидени привлекателни оферти за ботокс и хеурон процедури.

СБЪДНАТИ АВТО-МОТО МЕЧТИ

Вече сме във висшата фаза на еволюцията при онлайн пазаруването: можеш да си купиш кола, без да се налага да си обуваш дънките. При това каква – тази година селекцията на eMAG е повече от специална с оферти от 8 водещи бранда и уникални, еднократни предложения като цени и екстри. Ако те сърби да застанеш зад волана на чисто нова кола с марка VW, Nissan, Fiat, Renault, Dacia, Suzuki, Alfa Romeo или BMW, кога, ако не сега? И ако се чудиш дали някой си купува кола по интернет – о, да. За справка, миналата година са продадени 100% от моделите на оферта. Ако пък четири колела ти идват твърде много – има и мотори. Даже два модела на Harley Davidson ще направят своя дебют на Black Friday 2018 в eMAG.

ВОДЕН СВЯТ

Ако пък вече си надраснал колите като средство за доставяне на силни емоции и си на вълна порене на вълните, имаме поредната добра новина: страхотна селекция от оферти за моторници и яхти ще бъде част от горещите предложения на Черния петък. Най-атрактивната играчка в този списък, разбира се, е яхта с дължина не 4, не 5, а цели 8 метра. Само за справка – това са два паркирани един зад друг мини купъра… и още един метър. Естествено, за да караш подобно чудовище, ти трябва капитанска книжка, но пък после можеш дори да венчаваш хора в открити води. Даже можеш да венчаеш себе си за две руски гимнастички например и никой не може да те спре – ти си абсолютният монарх на този подвижен замък в морето.

ИГРАЧКА ЗА СУПЕРГЕРОИ

Жирокоптерът е скутерът на хеликоптерите не само като размери, а като ниво на практичност и качество на удоволствието. Изключително удобен като средство за придвижване, лесен за употреба и много по-сигурен от големите си събратя, този персонален хеликоптер ти дава бъдещето на личното транспортиране… сега. Плюс това всеки може да си мери конските сили на пътя, но нека литне над задръстването. Допълнителна уникалност добавя фактът, че говорим за една-единствена бройка, при това само на Черен петък в eMAG. 

Ето няколко идеи за коледен подарък за Нея.

Освен за пазар, черният петък е ден за вълнуващи събития.

Последвай инстаграм страницата ни за още вълнуващи идеи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *