Имаме нещо сладко специално за теб

Предизвикай кулинарния гений в себе си и се вдъхнови за вкусни подвизи с шеф Павлов

0 коментара Сподели:

Ако търсиш бързо и лесно вдъхновение, без да се налага да напускаш пределите на собствената си кухня, на помощ идва „Нещо сладко с Павел Павлов“ по 24KITCHEN. Младият сладкар ще ти разкрие тайните на изкусните десерти и неочаквано вълнуващите вкусове. С голяма любов към пътешествията шеф Павлов е единственият български сладкар, член на Норвежкия кулинарен отбор. Участието му в кулинарния отбор отключва страстта му към изключително взискателната, предизвикателна, но и вдъхновяваща работа с шоколада. 

ГОТВИЛ Е ЗА КРАЛЯ НА НОРВЕГИЯ, ЗА РОК ЛЕГЕНДИТЕ ОТ KISS, ЗА ПОП ИДОЛА ДЖЪСТИН БИЙБЪР, КАКТО И ЗА МНОГО ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ

 

 

Предаването с шеф Павел Павлов започва от началото на септември и е най-приятният, лесен и достъпен начин да се посветиш в тайните на десертите. Продукцията е изцяло локална и със сигурност ще те вдъхнови за вкусни подвизи. Не изпускай епизодите, всеки ден от 14 часа, по кулинарния канал на 24KITCHEN.

РЕЦЕПТИ ЩЕ ИМА ЗА НАЧИНАЕЩИТЕ ЛЮБИТЕЛИ СЛАДКАРИ, НО И ЗА ПО-НАПРЕДНАЛИТЕ

В рамките на двадесетте епизода ще научиш любимите на шеф Павлов рецепти, както и интересни кулинарни техники за приготвянето им. Сигурни сме, че разнообразието от вкусове ще те впечатли и вдъхнови да бъдеш експериментаторът, който искаш да бъдеш. Сред рецептите ще има подходящи както за начинаещите любители сладкари, така и за по-напреднали – торта от сладък картоф с мус от лайм, сладоледени близалки с шоколадова глазура, модерно тирамису, деконструиран лимонов тарт, монопорционна торта с крем от манго и огледална заливка от бял шоколад, гофрети със сладко от круши и много други.

МАЛИНОВ ЧИЙЗКЕЙК БЕЗ ПЕЧЕНЕ

За основата: 350 г. обикновени бисквити (смлени) 150 г. масло

За крема: 200 г. сирене „Маскарпоне“ 400 г. крем сирене 400 г пудра захар 200 г. масло на стайна температура 200 г. малини За соса: 200 г. малини 100 г. пудра захар

За украса: пресни малини листенца мента.

Още вкусни неща тук.

Виж за какво си говорихме с Прея Осасей.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *