За момичетата и техните критерии… за телефон

Телефонът, това си ти

0 коментара Сподели:

Обичаме да споделяме и да бъдем свързани с любимите хора. Да правим нещата, които харесваме, и да се вдъхновяваме от заобикалящия свят. Често реализираме много от идеите си благодарение само на един клик.

Точно затова джаджата, най-близка до сърцето ни, си остава мобилният телефон.

“Първо снимам, после ям” и “Ако не си го снимал, значи не се е случило” са шегите, на които често се смеем. Дружно обаче може да се съгласим, че критериите при изборa на нов телефон включват не само добрата камера, но и все повече иновативни функции. Чрез тях изразяваме себе си и намираме себеподобни, независимо oт мястото и момента, в които ежедневното приключение ни е отвело.

ЗАПЕЧАТАЙ ВСЕКИ МОМЕНТ

Нейно величество Камерата. Без значение дали си любител фотограф, инфлуенсваш на воля, или просто обичаш да запечатваш любимите си моменти – добрата камера е задължително условие при покупката на нов телефон.

Обичаме да улавяме най-красивото и да го споделяме, а Samsung Galaxy A51 и А71 са тайното ни оръжие в тази наша страст. Нужно е само да задействаш ъпгрейда на софтуера и ще видиш

удивителната синхронизация с функциите на високотехнологичното ниво на серията Galaxy S20.

Докосни бутона за заснемане и се раздвижи поне за 3 секудни, за да активираш Single Take режима за серийно заснемане. С него автоматично ще генерираш най-разнообразни формати, които ще те очароват с най-добрите перспективи от заснетото. Нощните фотографии се превръщат в изкуство с Night Hyperlapse технологията за снимки с продължителна експозиция, а за всички влогъри и любители на видеата има специални подобрения. С новото Super Steady Video ще получиш супер стабилизация за всеки екшън момент от деня ти. С ултра широкоъгълната камера и предвиждащ софтуер ще се наслаждаваш на плавно видео на живо, дори когато пътуването се превръща в приключение. Обичаме да изразяваме себе си и за десерт сме ти запазили функцията за персонализацията на снимките си с Custom Filter. С него ще превърнеш цветовете и вибрациите на любимите си снимки във филтър, който да добавяш, където пожелаеш.

БЮДЖЕТ

Финансовият аспект на покупката е също толкова определящ критерий. Що се отнася до цената, най-търсени са именно телефоните, които ще ти предложат технологии от висок клас, а в същото време ще бъдат по-достъпни. Неслучайно 3 от топ 6 най-продавани Android смартфони за първото тримесечие на 2020 г. в световен мащаб са именно мобилни устройства от семейството на Galaxy A. А Samsung Galaxy A51, е

най-продаваният в света смартфон с операционна система Android за същия период.

Изводът е, че при добро предварително проучване на функциите ще откриеш най-доброто за възможностите си.

ВИЗИЯ

Модерни цветове и атрактивен дизайн – в днешно време телефонът се нарежда рамо до рамо с най-популярните модни аксесоари. Дори да не избираш даден модел само заради цвета, ще се съгласиш, че има ли опции, везните винаги се накланят в полза на предпочитания цвят. Samsung A51 и A71 идват с тънък, елегантен дизайн с гланцов завършек, в две завладяващи двойки пастелни цветове – черно Prism Crush Black и синьо Prism Crush Bluе, а съвсем скоро и в нов елегантен нюанс сребристото Haze Crush Silver.

БАТЕРИЯ

Заредени за приключения и свързани за по-дълго, подготвени с по-голяма и по-умна батерия,

моделите Samsung A51 и A71 ще те зарадват с ултра издръжливи батерии.

Мощността им ти дава възможност за споделяне и забавление с любимите ти игри без ограничения. Споделяй приключенията си и се наслаждавай на възможностите му през целия ден, а ако зарядът започне да намалява, включи и зареди с 25 W супербързо зареждане.

Каним те на Go Guide After Work Social Club vol. 9.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *