Party Guide: как да се справиш с лудницата по празниците

И няколко типа, които спешно се нуждаят някой да организира голямото празнуване вместо тях

0 коментара Сподели:

Случвало ли ти се е по това време на годината да тичаш от точка А, В, С, D до дестинации със странни имена, с подаръци в ръце, храна за кучето в крак (?!?) и кутия със суши на главата? Разбира се, облечен подобаващо празнично и, разбира се, лутащ се да намериш свободно място в претъпканите фенси местенца, които са обичайно фулмакс по празниците. Е и на нас ни се е случвало. Не само, че ни се е случвало, но сме били в доста по-комични ситуации, ровейки само по пелерина и парти шапка часове в интернет, за да изберем къде или от къде да ядем.

Познаваме и около милион и нещо хора, които се чувстват точно като нас, когато се налага да организират парти вечерта или просто вечерята си, да не говорим за почивката или просто ходене до готиния ресторант на ъгъла. Пълна греда и тотал щета се случват по-често от смяна на правителства и все нещо става, че не можем да се организираме като хората. Поне като онези нормалните, които всичко си могат. Ако се припознаваш някъде в долните определения, значи имаш нужда от гайд, който да организира вместо теб. Спешно!

ДОМАКИНЯТА

Не ни разбирай погрешно. Може да си секси малко коте, което чисти вкъщи само по латексов костюм, което работи от дома си или просто има щуро семейство, няколко деца за гледане и пухкаво куче за разкош. Може и да си супер мама, която понякога иска да пие ПОНЕ едно малко с тати насаме без целия хаос наоколо. В този случай, когато дойде време за празници, както ти е ясно – става страшно. Децата плачат, мажат с нещо странно и лепкаво по тапетите в хола, кучето пишка под елхата, мъжът ти чака сармите, а ти просто искаш да дойдат извънземните и да те вземат точно сега и бутилка вино да носят, ако може. Само искаме да ти кажем нещо – СПОКОЙНО! Вече можеш да направиш точно като нас. Налей виното там, седни пред компютъра и цъкни новите оферти на ReZzo, който вече разшири дейността си от кулинарен пътеводител в помощник-организатор. Споко, от там са пичове и няма нужда да ги черпиш за услугата.

Просто цъкаш и си избираш най-добрите оферти за обяд и вечеря или в твоя случай – най-хубавата празнична вечер с любимите си хора.

По добре с няколко клика да изведеш целия цирк от вас, отколкото с хиляда включвания на печката да не можеш да я сготвиш тая Коледа както трябва.

ГОТИНИЯТ/ГОТИНАТА

Добре, знаем, че всичко знаеш. Ти си модерен или модерна градска типка, която познава всички и всичко в периметър на идеалния център, НО забрави рождения ден на майка си. Миналата година за малко да пропуснеш и този на приятеля си, а да не говорим за прекарването на цялата компания на Нова година, което за малко да пропадне, защото не можа да намериш един клуб, които да удовлетворява всичките ти луди приятели и техните приятели и приятелките на приятелите им. Няма проблем, вече градът е събран на собствената ти длан, защото само с едно цъкане на телефона имаш най-добрия парти организатор.

Досадното ровене в интернет за подходящо заведение изчезва –  вече най-добрите заведения с най-високите отстъпки, най-подходящите оферти за всеки вкус, а и най-популярните и горещи събития, на които всеки иска да присъства, се намират в джоба ти благодарение на новите ни най-добри приятели ReZZo. Така и мама, и приятелят, и щурите другари ще са в безопасност следващия път, когато ти поверят цялата отговорност за готино прекарване.

РЕЗЕРВИРАНИЯТ

Викат му така от гимназията не защото е резервиран към конкретни неща, а защото не спира да резервира, за бога! Резервира ресторант за бала, после резервира вила на морето за след бала, после жена си я срещна, докато правеше резервации, а после тя за малко не роди по пътя за крайградски ресторант, в автобуса, защото на Резервираният му пропадна резервацията.

Всички можем да си спестим цялата тая лудница и няколко деца, родени на ръба, като просто организираме навреме или някой го прави вместо нас.

Пичовете от горе освен свободни резервации предлагат и резервации с отстъпка също: оферти, събития и куверти за празниците. Така че кажете му на Резервирания, че най-после прякорът му може да се промени поне по Коледа.

НЕРЕШИТЕЛНАТА

Ти никога не можеш да решиш какво, кога и как ти се прави. От малка в детската градина си оставаше гладна, докато прецениш супата топчета ли да изядеш или директно крем карамела. После в гимназията си остана сама, защото се колебаеше твърде дълго между Пешко и Гошко, а през последните няколко седмици петък вечер прекарваш пред телевизора вкъщи, понеже как да му видиш края на това сложно уравнение – суши или индийско, на парти или на ресторант, за двама или в компания. Няма страшно – просто се реши да отвориш лаптопа или телефона и виж как можеш да имаш всичко, с отстъпка и на няколко клика разстояние. С професионален парти гайд винаги става лесно и повярвай ни – задължително по-интересно!

За финал съветваме всички, които вече са на пет валериана заради предколедна и празнична треска, с дълги списъци и поне три провала по пътя, да спрат да се терзаят. Дядо Коледа идва приятно хапнал и празнично пийнал и носи на всички ни нещо, което ще облекчи лудницата в последните дни на годината! Просто бъди умен и остави някой да организира вместо теб. Заслужава си.

В крайна сметка всичко започва с една резервация.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *