Party Boy: Михаил

Влади Герасимов тръгна по следите на няколко парти момичета и момчета за бърза ревизия на сезона

  • 30.08.2013
  • от Влади Герасимов

Михаил е дисциплиниран Bildredakteur в Мюнхен, но ниe го познаваме от нощните клубове и знаем, че винаги е online за забавления и лаф. Контактнахме го, за да чуем неговия обзор за мегапартитата.

Къде и кога откри сезона на летните партита?
С 24-часово парти на 24 май в Ibiza. Незабравимо! Това беше и официалният INSANE Opening в Pacha с John Digweed. Няколко часа по-късно открихме сезона и на Ushuaia с дневно парти, на което пускаха Sven Väth, Loco Dice, Liciano, Joris Vorn и др. Около басейна беше пълно с парти фенове, а пък във водата плуваха над 300 000 пинг-понг топки. Пълна лудница. 

party boy, Михаил

Как продължи?
Малко сън и вечерта продължи с мегапарти в Space, първите слънчеви лъчи ни върнаха отново в Ushuaia Beach Hotel. Дневните им партита сa нечовешки и трудно може да се опишат, просто трябва да се изживее, препоръчително-задължително е! Този уикенд беше суперстарт за двуседмичната ни ваканция в Ibiza.

Какъв беше твоят дрескод за плажните партита?
Дрескодът за лятото и морските вечери е чино панталони, къси или дълги, по-свободна принт тениска, танцувални еспадрили, те лесно се чистят от пясъка. Като се прибавят и няколко аксесоара, и парти екипът е готов. 

party boy, Михаил

Имаше ли време и за почивка... На сянка под някой чадър и с книга в ръка?
Време за чилче също се намери, редувахме партитата с плажове и разходки из чудесната природа на острова. Даже на два пъти плавахме и до Форментера, южно от Ibiza. Предпочитан за отмора още от хипитата през миналия век, островът предлага невероятни защитени плажове, наподобяващи Карибите. Единствени по рода си в Европа. Снимки!

Голям фестивал с много парти настроени хора или малък бийч бар с приятели?
Предпочитам големите събития, след Ibiza ходихме и на Greenfields Open Air в Мюнхен, но пак ни беше малко и затова си дойдохме за големите партита на Solar Summer с Loco Dice, когото слушам за трети път това лято на три различни сцени, много ме кефи. На Hernan и Gerber също беше много яко. Ако сравнявам фестивалните сцени навън и тази на Solar, ние по нищо не отстъпваме. Намерих време и за няколко локални партитата по южното Черноморие в по-тесен кръг, в приказки и смях.

Кой е най-често слушаното парче напоследък?
Най-често слушаната песен напоследък е Marco Faraone & Luca Agnelli – La Feria. Loco Dice го пусна и на трите си партита, на които бях това лято.

Кроиш ли планове за другото лято... Има ли място, което вече си планирал да посетиш?
Честно казано, кроя план да отидем още в края на това лято за Closing партитата на Ибиса, за другата година бих посетил WMC в Маями...