ВЪЗХВАЛА НА АЙЛЯКА

Спечели надуваемо легло/диван Bubble Bed и си носи лятото навсякъде!

0 коментара Сподели:

От къмпинг глава боли. Осъзнаваме го на шестия ден, в който не сме спирали да поливаме факта, че се будим на крачка от морето и на крачка от бара. Здраво стъпили в пясъка, в лятото и в лесния живот, планираме стратегическите действия за изтрезняване, които задължително включват кафе и престой под вода. Но честно казано, в дни, в които единствената ни драма е кое да е първо – главоболието от снощи се усеща като най-сладката болка, част от безценното отпускарско безвремие.

И така, допреди да открием Bubble Bed. Позиционираме се на брега, блажено пуснали два крака да ровят брега, пием първото и последното за деня безалкохолно и благославяме онзи, който е измислил въпросното надуваемо чудо.

То просто знае как ти е удобно, слуша и изпълнява. Надува се за има-няма 30 секунди – тук можеш да видиш как. Представи си да разполагаш с 5-звездно удобство на фона на шумолящи вълни, горски сенки или просто пред телевизора. Нашият Bubble Bed към настоящия момент е машината ни на времето в офиса, която ни пренася на любимите ни черноморски и гръцки маршрути.

За какво ще го използваш, оставяме решението на теб. На нас ни е важно обаче да усетиш новите измерения на айляка, които открихме и ние.

Тагни в коментар под статията двама приятели, на които би отстъпил своя Bubble Bed. Колко време им даваш?

Един от коментиралите ще се изтяга густо на надуваемата глезотия, а кой – ще изтеглим на случаен принцип и ще го обявим на 24 август.

За останалите, които не разчитат на съдбата, раздаваме код за 10% отстъпка, който въвеждат при покупка от  http://www.bubblebed.bg/: go10.

Не бъди егоист. Сподели Bubble Bed с приятели!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *