GO ВДЪХНОВЕНИЕ: ПО ПЪРЗАЛКАТА

Или две уау видеа за свежа седмица

0 коментара Сподели:

Зимната приказка през отминалите два дни, леко се превърна в киша и сега мокри и джапащи се чудим дали да му се радваме на времето навън, или да мрънкаме, че отново се разтекоха нещата. Улиците не са почистени, транспортът закъснява, а ние все още имаме надежда, че снежинките пак ще завалят. И за да не е толкова отчайващо всичко, се впуснахме в търсене на перфектното GO вдъхновение, с което да те зарадваме днес. Истината е, че не само успяхме, а направо ни се получи идеално, защото с долните две видеа Новата година пак дойде. Светеща и гола! Виж сам!

ЛАМПИЧКИТЕ СВЕТЯТ ВЪН
Когато си луд, луд си по цялата глава и това ни доказва режисьорът Nick Waggoner, който заедно с дружките си от Sweetgrass Productions превръща карането на ски в движещо се произведение на изкуството. Мистър Waggoner снима настоящото видео в Британска Колумбия и Аляска, а скиорите в него са облечени със специални многоцветни LED светлинни костюми, които не само променят пейзажа наоколо, а и са истинско зрелище за сетивата. Ние отиваме да търсим крушки, а ти просто гледай!

ЩАСТЛИВИ И ГОЛИ
В това видео няма нищо светещо, но пък за сметка на това виждаме как дузина голи-голенички любители на ските се кефят максимално в снежната планина. Нудизмът по време на сняг е особено популярен най-вече в скандинавските страни и Русия, а днес привлича все повече любители на екстремните изживявания и каляването на организма. Има дори Нудистки олимпийски игри, но за това ще говорим друг път, а сега се събличайте и право в преспите!


Ако търсиш още вдъхновение, погледни историята на Christoph Rehage

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *