СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ В TINDER

Кой пол как реагира, когато между Tinder идентичността и реалния човек има сериозно разминаване

0 коментара Сподели:

От известно време насам Tinder се превърна в едно от най-добрите приложения за онлайн-дейтинг. Лесно за използване, то те локализира и ти показва хората около теб, които биха ти допаднали. Това, което го прави толкова успешно, е фактът, че никой не може да ти пише, освен, ако не сте се „мачнали“ и двамата при предварителния подбор на интересни мъже или жени.

Преди няколко дни момчетата от Simple Pick Up наръчника в YouTube постнаха два социални експеримента, свързани с Tinder и грешното представяне на факти. Идеята им била привлекателни и добре изглеждащи момиче и момче да си уредят по пет срещи през дейтинг приложението. В деня на срещите двамата стават неузнаваеми, благодарение на fatsuit и много грим. Клипчетата показват как реагират двата пола, когато на уречената среща се появява човек, набързо качил около 30-40 килограма.

Резултатите са изненадващи и сериозно ни карат да се замислим дали сме достатъчно толерантни и колко важен е външният вид всъщност.

Четирима от петимата мъже се измъкват от срещата с дебелото момиче – един изведнъж казва, че е женен, другият изчезва до тоалетна и повече не се появява. В тяхна защита трябва да вметнем, че Tinder е приложение, чиято първоначална идея е била да се търси партньор за една нощ. Чак в последствие хората започват да го използват и за дейтинг. Разбираемо е, че когато си харесал някого по снимка, не е желателно тя да е от преди половин година, когато си бил 40 килограма по-лек. Въпреки това изненадата от срещата с дебелото момиче е по-скоро отвращение.

Истински интересно е положението при срещата с преобразеното момче – въпреки първоначалното недоумяване, и петте момичета остават до края на срещата. Още по-изумителното е, че той успява с лекота да ги спечели за следваща среща, а с едно от момичетата се стига дори до целувки.

Реално няма как да се направи статистически извод, защото от пет срещи не може да се извлече закономерност, но все пак прави впечатление, че момичетата са по-склонни да простят лъжлива снимка, отколкото мъжете.

Дали има полза от сайтовете за запознанства и какви опасности се крият там, можеш да прочетеш тук.

Тагове: Ели Цонова Tinder
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *