Райските места в планините

Селищата, където спокойствието на природата царува

0 коментара Сподели:

Докато за едни не е никакво лято, ако не го прекарат плътно на морето, за други това си е чиста липса на въображение. Няма значение ти от кои си – тези дни ние тук умуваме как да качим ваканцията едно ниво нагоре (буквално) и вече имаме няколко свежи идеи. Разлисти нататък да видиш какво намерихме да се крие в планините наоколо и защо, ако досега не си,

вече е крайно време да ги включиш в плана си за месеца.

Еко селище Омая

на откриващата снимка

Еко селището, сгушено в планината на хвърлей южно от село Гайтаниново и северно от Гърция, е райско място с глинени къщи и зеленина, където забравяш за делничните грижи и се чувстваш като в приказка. Перфектно е за специални поводи или за време, споделено със семейството.

Forest Houses

Бутиковият комплекс е сред причините да поемем към Годеч, когато търсим уют и близост до природата. Състои се от три къщи за гости в алпийски стил, с интериор от естествени материали, които се чувстват точно на място в спокойната зелена прегръдка на Стара планина.

Лещенска идилия

Всеки запознат ще потвърди, че тук доминира усещането за уют и безвремие.

Да влезеш в къщата е като да се гмурнеш в страниците на списание за интериор, от което ще почерпиш идея или две за собствения си дом. Не забравяй обаче и да се възползваш от богатствата на Лещен и региона.

Хотел Гела

Хубава храна, чист въздух, богат избор на атракции и величествената природа на 1500 метра височина в Родопите – в „Гела“ получаваме всичко това. Казват му „лендскейп хотел“, защото не е вдигнат там да контрира заобикалящата го среда, а за да се вписва максимално естествено в нея.

Garmen Hills

Разгърнат на 6000 кв.м, Garmen Hills в Гърмен отдава къщи за настаняване с различно разположение според калибъра на компанията ти, а за пълния ти комфорт има и две изцяло независими – хижите Blue View и Green View.

Разхлаждането става в 105 кв.м басейн, а вечерното вино – на терасата.

Hotel Villa Magus

Следващото ти уикенд бягство е на хвърлей от тук – на южния склон на Витоша. 4-звездното ти изживяване е гарантирано от лукса в стаите, разнообразието в бара и ресторанта, зоната с игри за цялото семейство, фитнеса, СПА-то, басейна със средиземноморски соли… Да продължаваме ли?

Къщата с червените врати
с. Солища, 0888 510 061, 0889 969 106

С вдигането на тази къща в Солища стопаните сбъдват мечтата си за място, където да се чувстват уютно с приятели. И без майтап – шестте стаи, HiFi системата в хола, камината и спортната зала са еманация на комфорта. Готвим в модерната кухня или поръчваме храна на място, но не изпускаме да вземем и пресни домашни продукти за вкъщи. И да попием топ гледката към Родопите.

Четирите къщи
с. Костенковци, 0888 510 061, 0888 403 740

Между каменните зидове на „Двуетажната“, „Хамбара“, „Плевнята“ и „Вагона“, двора с плодни дървета, басейна, джакузито, летния бар и хълмовете на Предбалкана намираме себе си. Къщите са с двойни спални и побират до 20 души, ако броим и разтегателните дивани. Всяка си има оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, веранда и може да се използва самостоятелно.

Панагюрище – романтичните обятия на Средна гора

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *