Диджей сетове за моментално парти вкъщи

Всички те бяха част от Stay Home Festival

0 коментара Сподели:

Този уикенд останахме вкъщи и напук на ограниченията се забавлявахме заедно. Stayhomefestival.bg се превърна в празник на творческия дух, и то благодарение на вас. Радваме се, че успяхме отново да влезем в ролята на градски агенти и заедно случихме фестивала. С помощта на някои от най-талантливите български бармани създадохме коктейли, които да държим, докато невероятни музиканти и диджеи ни хванаха за ръка и раздвижиха в ритъма на музиката, който танцьорите поеха и ни показаха как се прави! Макар вкъщи, успяхме да усетим емоцията на града и сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Голяма част от фестивала премина под съпровода на любими изпълнители и диджеи. Няма да крием, че именно сетовете, подредени специално за Stay Home Festival, превърнаха първия уикенд на май в партито, от което всички имахме нужда. Трудно бихме могли да си представим града, без артистите, които иначе ни понасят в ритъма на музиката зад пултовете на любими клубове и барове в София. Диско, фънк, хаус с джази елементи,

пулсирахме под ритъма на музиката и танцувахме по халати и пантофи, за да отпразнуваме всичко, което най-много обичаме.

Всички диджей сцени бяха открити с подкрепата на Modis.

Първи сред диджеите на виртуалната сцена се качи Ihou с двучасов музикален екстаз на тема боса нова и диско. Споделяме ти видеото, което заснехме в бар „Спутник“ още веднъж, защото сме сигурни, че когато и да си я пуснеш, тази музика ще те накара да се чувстваш много добре.

Приготви си някоя свежа напитка с много лед и си представи, че си на брега на морето.

Любимата ни Julieta Intergalactica ни пренесе в Tell Me със скоростта на светлината,

а интергалактическия ѝ сет ни накара да поискаме всеки ден да е фестивал!

Първия ден на фестивала закрихме с други двама любими диджеи, които обикновено ни посрещат на дансинга в Carrusel. Е, този път превърнаха килима в хола в дансинг и ни почерпиха с музика от хаус света, но с

много диско и фънк елементи.

Ден две и музиката започва с един сет, идващ чак от далечно Мексико.

DJ Shosho ни поздрави с един шамански сет и запали искрата на пътешественика у нас. Пожелаваме си скоро отново да можем да обикаляме земното кълбо и да се радваме на всички приключения, които дебнат в големия свят.

Последни, но по значение, във Фестивала се изявиха DJ Cass, последвана от Николай Въжаров и Ирина Денева и едно Shame Party по залез.

Представихме си, че сме на покрив и гледаме София отвисоко,

докато припявахме парчетата, за които всички казваме, че „такава музика не слушам“.

Ако си изпуснал концертите на живо – споделяме ги отново тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *