В София през уикенда: 17 – 19 януари

Задължителните партита за уикенда

0 коментара Сподели:

Музиката ни отваря вратите към уикенда още от петък вечерта, където техно вайбът превзема сцената. В събота пък посрещаме навечерието на Световния ден на сноуборда и традиционно ще разтърсим „Суич“ с много усмивки и танци.

Къде ще се глезим в неделя и какво още ще се случва идните 72 часа, чети тук.

 

Техно, техно на хоризонта. The Projekts имат честта да ни представят следващото си събитие в КЕВА на 17 януари. Diass и Nikolay Kirov ще изпълнят вечерта ни с характерния техно саунд, който да ни държи в ритъм до сутринта. Очакваме те още с отварянето на вратите в  22:30, а ще ти издадем и шът даун часа – 4:30. Татра тий ще допълват високия градус на емоцията през цялото време. 

Виж повече: 5 типа хора, които ще срещнеш в градския транспорт

 

В събота те очаква разтърсващ визуален разказ за автори и произведения, чиито идеи оставят публиката и света на изкуството безмълвни. Изненадващи, оригинални и дръзки, те флиртуват с представите на публиката за смисъла на художествената дейност и изследват безкомпромисно нейния потенциал. Домът на киното ще се превърне в сцена за мащабни проекти, изправили на нокти цели общества, за творби, удивляващи с необикновеното си присъствие и естетика, пърформанси и акции, размиващи границата между изкуството и живота, автори, вдъхновили и смутили художествената сцена.

 

В събота честваме Световния ден на сноуборда, който ще се състои в над 30 града и зимни курорти по целия свят. Една от локациите по традиция ще бъде и София и пак по традиция ни очаква мегапарти и чудесно преживяване, което ще ти предложи приятната възможност да си тръгнеш с ЧИСТО НОВ СНОУБОРД 2020 GNU MONEY C2E. Така преди неделята, когато ще можем да отпразнуваме любовта си към този спорт и изживяване в планината, ще се съберем в любимия ни Switch, където ще се социализираме преди пудрата и ще ударим по няколко бири с пожелания за много снежна зима и планински авантюри. 

 

В неделя настъпваме с любопитство и апетит към тематичния брънч, като тази седмица ще направим едно пътешествие из скандинавската кулинария. Очакват ни различни интерпретации на типичните за района кюфтенца и разнообразие от сьомга. Перфектен начин да се поглезим с любимите хора в неделния следобед. 

Виж повече: 10-те най-търсени думи в Google за 2019-та година

 

Неделя вечер ще е необикновена – избрали сме да дружим с ниски честоти и позитивни вибрации. Започвайки да селектира музика за местни радиостанции през 2010, Vixen Sound прогресира до регулярно присъствие в ефира на BBC Radio 1. Неслучайно Mungo's Hi Fi я канят да бъде резидент на ежеседмичната им клубна вечер в Шотландия и заедно колаборират по създаването на Walk n Skank, на което тя е водещ. Присъствието й на сцена с имена като Charlie P, Manudigital, Channel One Soundsystem и David Rodigan резонира логично и с редовното й участие на фестивали от ранга на Outlook Festival и Boomtown Fair. Локална и солидна подкрепа от Zionlionz Soundsystem и И3ТОК Александър Савов, акомпанирани от Кени на микрофона.

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *