Събития за след работа: 28 октомври – 01 ноември

Хелоуин седмица

0 коментара Сподели:

Тази седмица се е маскирала на уикенд, като ни предлага парти програма и всекидневни забавления. Няма да се спи в делничните нощи, защото сме се приготвили да покоряваме музикални върхове, вкусови, а даже и културни. Започваме още от днес, виж къде.

 

Започваме седмицата културно, предвид идните хелоуински партита и забавления. Отбиваме се в галерия Stubel за откриването на Международната графична изложба „На ръба“. С участието на автори от България, Полша, Япония, Украйна, Тайланд, Македония, Бразилия, Италия и Босна и Херцеговина, които работят в различни графични техники и тематични търсения. Според куратора Зоран Мише целта на изложбата е да събере в един проект млади графици и такива, чиито имена са добре познати на международната арт сцена, а ние сме особено доволни, че това се случва на родна територия.

 

Вторник в „Суич“, дотук нищо необичайно, но този път барът се обединява с Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил и ни канят на премиерата на новия филм на The Matschstick Productions: RETURN TO SEND'ER. Филмът включва четиримата елитни скиори – Mark Abma, Karl Fostvedt, Sam Kuch и Logan Pehota, а след прожекцията ще се забавляваме с музика от CиК BROS и много шотове.

 

Преди да се маскираме и да започнем същинския купон, ти предлагаме да похапнеш вкусно и добре. Що се отнася до избора на място, няма две мнения, че в хелоуинския следобед това е Boom Burgers. Още от 12 часа на обед ще виждаме двойно, но само бургерите. Отново през целия ден за всеки закупен Pulled pork "Ribs" burger ще получиш втори абсолютно безплатно. 

 

Exe Club си падат по тематичните партита и нямаме търпение да надникнем какво са ни подготвили за най-грандиозната маскарадна вечер от годината. В нощта на Вси светии ще се гмурнем в Exerea 51, където ни очаква De la swing с извънземен сет и компания от Павел Петров, Electriksoul и Bagerziev. Get to know the codex.

 

Бас джунглата на Mixtape 5 е винаги добър вариант, особено когато събитието е с няколко реални герои, като Goldrum (Subotage), The Seismologist (Osnova), Panega (Гръм И Бяс) и BASS MAFIA. Запретвайте ръкави и костюми – It's Jungle O'clock!

5 секси Хелоуин костюма

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *