5 секси Хелоуин костюма

Тази есен не бъди клишета, а секси с помощта на следните идеи

0 коментара Сподели:

„Искам Хелоуин, искам Хелоуин!“, викаше детенцето, което не можеше да казва „р“… 
Наближи онзи ден от годината, в който жените спокойно могат да си ходят и без грим и да казват, че са се маскирали като вещици, разбираш ли. За да има равенство между половете, ще добавя, че настоящият празник дава шанс и на мъжете с коремчета да се пъчат и да лъжат за бройките си, като казват, че са маскирани като Митьо Пищова. Бизнесът също има повод да празнува. В регионален план търговията с костюми за Хелоуин е най-доброто изобретение в областта на сезонната търговия след мартениците. Глобално погледнато обаче, най-великите постижения на човека си остават електричеството и презервативите. Електричеството е готино, но за последното не мога да ти дам някакво конкретно и изчерпателно мнение, тъй като, когато аз почнах да правя секс, такива нямаше. Ползвахме пикочни мехури от коза, а пък сега, когато презервативи вече има, няма коя да се навие да си легне с мен дори само за малко. Тотална липса на малшанс, както би казал Любо Пенев.

Трудно ще се маскираш като него, но година след година наблюдаваме едни и същи тенденции при костюмите за Хелоуин. На почит са познатите клишета. От едната страна са професиите в услуга на обществото. Говорим за секси медицински сестри, секси полицаи, секси пожарникари, секси учителки, които ни атакуват заедно с грозните си версии. 

Втората вълна са продуктите на генната мутация и човешкото въображение – Жената чудо, Човекът паяк, Батман без Робин, Супермен. Предлагам ви тази есен да не бъдете клишета, а секси и различни с помощта на следните ни нестандартни предложения:

Готическо привидение

Мерилин Менсън завалията си ходи маскиран цяла година сякаш от страх сакън да не изпусне празника. Същото важи и за Робърт Патинсън, когато получи дефицит на витамин D, невиждал слънце цяла седмица в дъждовната Англия. И ако мъжете готи изглеждат като нещо, от което би се стреснал в съня си, то на дамите някак си им седи секси. Справка Марго Роби в кадрите от втория Suicide squad. Разгледай ги и кажи на жена си, че отиваш да вземеш душ. Измисли си някакво оправдание, защо взимаш и телефона със себе си, нещо от сорта на „аз такова само нали“.

Фрида Кало

Този образ е много приятен, защото в него може да се въплъти дори и мъж. Чарът на гениалната художничка е в нейната естествена визия, с дебели вежди и мустачки. Като бонус вървят и комунистически възгледи и заигравки, прерастващи в добре документирани експерименти с бисексуални контакти. Просто внимавай с кого се прибираш и ако стане някой фал, си трай, ясно?

Бял лебед

Като чуя за белия лебед, и се сещам как се празнуваше Хелоуин през 90-те в годините на прехода… шмъркаш кокаин, стреляш по тавана и пееш: „Бели птици и куршуми“.

Определено бялото беше на мода. В днешно време лебедът е много по-грациозен и прилича на същински ангел с нежни черти, дошъл на Хелоуин партито, за да му вдъхне нов живот и аристократичност. С две думи пълна скука, няма какво да си кривя душата, няма да върна белия лебед, ако ми се яви, но неслучайно филма го кръстиха на черния… помисли си над това.

Алиса в Страната на чудесата

Предупреждавам тези, решили да се маскират като Алиса, че е за препоръчване да не се придържат толкова към книгата, в която момичето е на 7 годинки. За доброто на всички бъдете пълнолетни или поне на 16 и, разбира се, руси и синеоки, за да запазим поне частичка от оригинала жива. За да не звуча повече като стар перверзник, защото въобще не съм стар, ще ти кажа, че Страната на чудесата се намира най-лесно, след като последваш Белия заек към Чирпан и после свиеш надясно на разклона за Горна Оряховица.

Елизабет I

Светла й памет на покойната кралица, но въпреки екранното превъплъщение на Кейт Бланшет споровете около външния й вид продължават до днес с вечния въпрос „Е ли била красива кралицата, или не е била?“. Въпросът е толкова спорен, че дори и моят близък приятел от Лондонската Академия по Йога и Научни Открития Пол Милър наскоро с несигурност ми сподели: „Не съм сигурен, брат“. Много ми помогна, другият път ще гледам да се сприятеля с професор Лангдън, той тия въпроси ги нищи докрай, вярно създава разкол в Римокатолическата църква, но поне стига до краен продукт. През годините се е зародил култ към предполагаемата девственост на кралицата, което в днешно време е трудно постижимо по простата причина, че животът го набива на всички отрано. Да оставим обаче историята на историците, нас ни интересува празникът. На кого му пука дали е красива и девствена, нали е велика владетелка в крайна сметка, а и като знам някои хора колко занижени критерии имат, това не е от значение.

Впечатляващото при нейния костюм е, че на пръв поглед сексапилът липсва. Той не е изрязан, липсва плът и в лицето бие към готическите привидения заради модата кралските особи да са с бледи лица. Въпреки това от него лъха нещо друго и то е чиста класа. Костюмът е истинско произведение на изкуството, което си струва да се облече, колкото и трудно да е после събличането му.

Хелоуин е един специален празник, защото дава шанс на хора като мен за една вечер да се откъснат от реалността на евтин ром, гадни пури, китайско за вкъщи на кило и да заживеят живота на костюма си. Тази година смятам да се маскирам като Валери Симеонов и за да съм още по-автентичен, след полунощ ще отида да спра музиката и ще уволня двама-трима от персонала на заведението.

Хелоуинските костюми са супер, но след празника трябва да помислим какво ще носим тази зима.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *