Неастрологичен хороскоп: 16-22 септември

Маг Жаклина ни дава вяра, надежда и любов в най-подходящото време за такъв подарък

0 коментара Сподели:

Привет, читателю!

Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата, в която имаме нужда от вяра, надежда и любов, за да сме по-независими! 

Овен

Гледайте на есента като на втора пролет и едно ново начало. В тази връзка започнете някоя нова неангажираща авантюра със зодия Рак. Съгласете се, пък аз ще имам грижа да уведомя другата страна за останалото.

Телец

Седмицата е подходяща за стартиране на нови неща. Разбира се, има и изключения. За нищо на света не си купувайте кола модел преди 1997 г., не взимайте потребителски кредит над 19 000 лв. и не си купувайте тоалет със зелен цвят. Ако вървите срещу мен и го сторите, рискувате да жънете успехи като ремонтите в центъра на София. 

Близнаци

Аман от тия тримата близнаци. През тази седмица затворете в клетка първите двама и дайте воля на желанията на третия. Ще останете приятно изненадани от ефекта! Има голяма вероятност във вторник да се събудите с избръсната глава, но хей, модата на Слави Трифонов се връща, затова го карай по-куул 🙂

Рак

Зодия Рак е тръгнала по пътя на духовното ограмотяване, записването на втора магистратура или минимум курсове за самоусъвършенстване.

Избягвайте следните варианти: художествена гимнастика в група 30+, готварски курс по виетнамска кухня и варене на оризово вино в домашни условия.

Оризът е за ядене мили хора, не за пиене… 

Лъв

Няма да ви е лесно през тази седмица и като цяло есента няма да е вашият сезон. Направете си някоя свежа прическа или козметична процедура за ободряване на духа. Избягвайте консумацията на бира, мента и вермут преди залез. След залез може да консумирате всичко, дори и нечий чужд брак, на всеки се случва да е разсеян…

Дева

Време е да се захванете с приготвянето на зимнина и да извадите чушкопеците. Неделята не е истински есенна, ако не мирише на печени чушки, не се затварят буркани и няма детски плач с копнеж по свършилата ваканция. 

Везни

Бъдете концентрирани в работата си, защото периодът е пълен с подводни камъни на работното място. Отказвайте всякакви оферти от колеги, които включват алкохол, възможност за неангажиращ секс и възможност някоя от предишните глупости да види национален ефир или да лъсне в социалните мрежи. 

Скорпион

Директно ви казвам, че Овните са се депресирали заради есента и си търсят неангажираща връзка.

Действайте, преди да са започнали връзка със себе си или някой Рак да ви е изпреварил. 

Стрелец

Денят намалява, но на вас това не ви е проблем. Тъмната част на денонощието е периодът, в който повелявам да сте активни през тази седмица. Каквото и да ви се случи да консумирате след залез-слънце, гледайте да е с мярка!  

Козирог

В тежки периоди като този се разрешават само леки наркотици и средни пръсти към съдбата. Потърпете, защото октомври ще ви предложи сладко избавление под формата на палачинки, мурсалски чай и спа процедури във Велинград.  

Водолей

Бъдете егоисти, защото другите ще се обърнат срещу вас. Гърбът ви ще заприлича на таралеж от ножовете, които ще получите. В този ред на мисли не е лошо да помислите за някоя мъдра татуировка, с която да отпразнувате преминаването през този етап от живота. 

Риби

Облаците се множат, но още е рано да бъдете нещастни, колкото и да ви се иска. Обърнете внимание на позитивните черти на есента. Те не са една и две, а и харчите по-малко пари за антиперспиранти! По въпроса за секса обърнете внимание на зодия Рак, защото, когато няма риба, и ракът е риба!

Ако търсите нови предизвикателства и ви се работи без заплащане, потърсете ме на LinkedIn страницата на маг Жаклина! 

Виж кои са топ 5 дразнителите в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *