Неастрологичен хороскоп: 12 – 18 август

Аз ви давам сила, вие на мен също и сме си взаимноизгодни

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който те кара да чакаш понеделника с усмивка, дори когато си в отпуска! 

Овен

Я зарежете тая наша морска идилия и се потопете в нещо нетипично, което дори и Ивана не би могла да изпее и предвиди. Вземете половинката си и я водете в някоя квартална кръчма в… Замбия. На 12 август там празнуват Деня на фермерите. Сложете си ваксини и свършете малко работа, докато се печете под автентичното африканско слънце. 

Телец

На 13 август 1521г. Ернан Кортес превзема столицата на ацтеките. Съветвам ви да сте по-практични и да завладеете морската столица на България, която в учебниците още се води Варна, но всеки бургазлия има собствено мнение по темата. Посетете една от двете и помнете, че да се оправяш сам с цяла столица не е лесно, София е типичен пример за това. 

Близнаци

Едната половина Близнаци, които са десничари, да се чувстват разочаровани. Другата половина, които са левичари, имат международен празник на 13 август. Третата половина, която е родена с две леви ръце, също може да празнува! Помнете думите на Христо Стоичков, че

леваците са много, но левичарите са малко.  

Рак

И тази седмица ви наказвам без секс, този път е напълно лично. Мой близък приятел, с когото не сме се виждали от 14 години, но редовно ми споделя за събития от живота си, ми се оплака, че дама зодия Рак го е отрязала заради някакъв Стрелец. Стрелците ще ги накажа по-късно обаче!

Лъв

На 18 август празнуват всички български ловци. Знам, че по този начин ще дискриминирам всички чуждестранни читатели на хороскопа, но обещавам да им се реванширам с голи снимки на Ким Кардашиян. Не е случайно, че много Лъвове имат рожден ден на тази дата, защото не познавам по-добри ловци от вас. 

Дева

Вие сте летни парчета с чар и нежност като дует между Белослава и Графа.

Искрен съм, а това не си го позволявам за всеки знак. И все пак тази седмица помислете едновременно за себе си и за другите, като отидете на коламаска и фризьор преди морето. Отнася се и за двата пола, че даже и за третия! 

Везни

Отдадохте се на пиянство от 6 юли насам, но всичко хубаво си има край. За ваше успокоение той няма да е тази седмица, а чак през октомври! Така като гледам, вашето лято се очертава да е най-хубавото в сравнение с разочарованията, през които минават останалите. 

Скорпион

Ако сте изпълнили предизвикателството от миналата седмица, имам две новини за вас. Първо, браво и второ, абе вие луди ли сте да ми се връзвате на акъла? Както и да е,

тази седмица се отдайте на почивка с коктейли „Негрони“ и четива за самоусъвършенстване (вярно, че няма накъде, ама…).  

Стрелец

Заради флирт на ваш представител с дама зодия Рак е пострадал мой близък приятел. Този път няма да ви наказвам, но очаквам от вас да бъдете смирени тази седмица. Отдайте се на благотворителност, актова фотография и секс със задръжки! 

Козирог

Потърсете спасение от жегата или валежите в зависимост от климатичния пояс, в който се намирате, чрез

домашен уют и оглеждане в себе си.

Знам, че ще откриете много притеснителни неща като косми в ушите и носа, както и по скулите, затова се оглеждайте на по-слаба светлина. По-важното е да не откриете бръчки…

Водолей

За вас всеки уикенд е почивка и забавление, без значение дали е на морето. Затова не харчете пари за бензин и нощувки, ами си останете в София и преоткрийте удоволствието на секса с релефни кондоми!

Риби

Някой смятат, че сте ми слабост, но това не е съвсем така. По-скоро е обратното и е двустранно. Аз ви давам сила, вие на мен също и сме си взаимноизгодни. Нека нещата останат по този начин и не търсим повече един от друг, защото емоциите ще вземат връх, а това като се случи, падат правителства, сменят се царски фамилии. Бъдете спокойни и не предизвиквайте катаклизми!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, протектори за мобилни телефони, хамаци изцяло от веган продукти (2 в 1, когато ти е кеф, се люлееш, когато огладнееш, падаш, мой патент), потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Не ми се обиждай, но… е време да спреш да съдиш другите

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *