Неастрологичен хороскоп за месец август

Става все по-горещо в хороскопа на маг Жаклина...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който се чете от всеки чакащ на опашката пред Кулата и Маказа!

Овен

Такива сте твърдоглавци. Ще ви оправя аз вас! Още отсега знам къде сте длъжни да прекарате първите дни на иначе сивата си отпуска. На 3 август е Световният ден на динята (без майтап). Хванете ги тия здрави ваши глави и отидете да потрошите малко дини в стил „Митьо Крика“, който по случайност е зодия Овен. Ако не знаеш за какво говоря, напиши в интернет „Митьо Крика дини“ и ти гарантирам, че това лято ще го запомниш с най-смешното нещо, което си гледал през живота си!

Виж повече: 7 безсмислени БГ звезди

Телец

Морето засега може да почака. Ако чакането стане твърде дълго, сменете Черно море с Каспийско, и то още на 2 август, когато в Азербайджан празнуват празника на местното кино. Сигурен съм, че ще има по нещо за всеки вкус. Крайно време е да спрете да пълните търбуха си. Ина Добрева го каза в „Черешката“, че духовната храна е не по-малка важна (Ина, тайно влюбен съм в теб!). 

Близнаци

Вашите две половини са в постоянна борба за надмощие и този август не прави изключение. Едната половина иска на Черно, другата половина на Бяло море. Едната половина иска бира, другата мастика с мента и ракия. Едната иска октопод, другата калмар, а третата свински шишчета с пържени картофи.

Обърках се и аз. Както и да е, зарежете го това море и се отдайте на селски туризъм в прохладата на Родопите.  

Рак

Толкова се отдадохте на секс, че съвсем забравихте за елементарни хигиенни навици и домашно възпитание. Наказанието ви е без море и отпуск до 15 август. Ако се оплаквате, ще удължа наказанието до 20 август!

Лъв

Ако ще празнувате рожден ден или просто това, че сте в отпуска и се чувствате живи и в известна степен безсмъртни, то задължително го направете на 4 август, когато се смята, че бенедиктинският монах Дом Периньон е създал шампанското. Пък нека балъците си го пият плебейското Моет.  

Дева

Брезово не е на морето, но пък си струва да отбиете от магистралата и да минете през града. На 1 август там честват празника на градинаря, което напълно отговаря на подредената ви натура, малки сладки, психопатчета такива. 

Везни

На 4 август 1916 Либерия обявява война на Германия.

103 години по-късно вие обявете едномесечна война на трезвеността през този август.

Звучи по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но аз разчитам на вашата отдаденост и природен талант!   

Скорпион

Много ме е яд, че не съм автентичният автор, а единствено лаик модификатор на следната поговорка. Всеки мъж Скорпион може да бъде поет през този август, стига да има коя да го поеме! Аз съм автор единствено на думите, че е голям парадокс как жените Скорпиони са такива лъвици в леглото… и не само там, ами и на плажа и в бунгалото, че даже и на водното колело и кануто! 

Стрелец

Виждам задгранична ваканция в държава от Балканския полуостров. Гърция, ще кажат някои. Албания ще им отвърна аз. Дали Албания е на Балканите, това ще кажат географите.

Аз просто казвам това, което ми говорят звездите. 

Козирог

Иска ми се да кажа нещо, с което да ви успокоя, но така като ви гледам не ми изглеждате особено притеснени. А би трябвало! Юпитер е в 4 дом, а Сатурн в 3, което не знам дали е вярно, но ако беше истина звучи действително тревожно. Очаква ви бурен август с бури от различен тип – магнитни, ураганни, житейски. Тези от вас, които обичат морето знаят рецептата за благополучие след всяка буря. Важното е всичко да приключи без корабокрушение и накрая да си останете приятели. 

Водолей

Зарежете Черноморието и отидете в Никарагуа, където на 1 август честват Денят на фиестата. Август е само веднъж в годината! Струва ти се твърде кратко? Спокойно, само така ти се струва. Има много по-кратки неща и в това ще се увериш в нощта на 23 срещу 24 август…

Виж повече: Лятото не е време да те няма 

Риби

През август за Рибите нещата ще започнат да придобиват малко по-човешки вид, което звучи като поредната еволюционна теория, но когато човек сам си знае кво му е, само той си знае кво му е. Дотук с еволюцията. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, контакти за добро прекарване по Черноморието, евтини хотели в Констанца, стаи за почивка на Кавала, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Веганство for dummies или откъде да започнеш?

Как се прави най-якото смути? Виж в нашето видео

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *