В София през уикенда: 24 – 26 май

Последвай слънчевите лъчи

0 коментара Сподели:

Този уикенд ще бъде истинска наслада. Перфектен или не, обещава да ни донесе много емоции и радост с пролетно-летни настроения и събития. Включваме се на горещ режим и обикаляме най-разточително удоволствените местенца, които ще ни предложат много изненади.

SOFIA FOOD TRUCK FEST – SPRING EDITION
Събота и неделя, 10 часа, Маймунарника

Любимите апетитни камиончета с кухни и барове ще се съберат този уикенд в Маймунарника. В свежата атмосфера и сянка на Борисовата градина ще се глезим с вкусно хапване и пийване от Mangia van, Burgers on the road и какво ли още не. Събирайте се с компанията, чакаме ви там.

НЕПЕРФЕКТНА АЗБУКА / IMPERFECT ALPHABET
Четвъртък, 19 часа

Една нестандартна изложба на Тодор Георгиев – показва един нов пластически прочит на българската форма на кирилицата, с който авторът обръща внимание върху неспособността на държавата да утвърди пред света българската азбука. Трийсетте букви са изпълнени в разнообразни техники и материали – от преоформен уличен знак до безформен звук, който отеква в пространството, ела да ги видим заедно.

КОНЦЕПТУАЛНО С ТЕО ЧЕПИЛОВ
Петък, 19 часа, Concept 166

Най-най-любимият ни остър ум и чувство за хумор в едно – Тео Чепилов ни представя книга с нови разкази. Задължително намини да изпразнуваме този хубав повод на територията на Concept 166. Освен като автор в списание "Егоист" познаваме Тео и като сценарист на много от успешните български сериали, освен това ни е познат любимец и по душа и усмивка, затова, който не идва, ще пишем отсъствия.

ЛЯТНО КИНО В ГРАДИНАТА / SWITCH
Неделя, 21 часа, Switch

Този неделен следобед се понасяме лежерно към новоотворената градина на барчето под Моста на влюбените. Нямахме търпение да стане достатъчно топло, за да се наслаждаваме на прохладата ѝ, а в този ред на мисли там тепърва ни очакват и много изненади. Започваме сезона с лятно кино, в което Sofia International Film Festival / Международен София Филм Фест и Switch се обединяват, за да ни отведат на едно приключение под звездите.

НОВА БЪЛГАРСКА АНИМАЦИЯ – VOL.2
Събота, 18 часа, Дом на киното

Какво се случва на родния небосклон, що се отнася до любимите на всички анимации – този уикенд ще имаш възможността да разбереш. Домът на киното ти събира всички готини анимационни ленти –  в селекция от 15 артистични анимационни филма на съвременни български автори, създадени след 2015 г. Не пропускай да видиш какво се случва под родното слънце, обещаваме ти, че ще останеш приятно изненадан.

Неправилният рап на Ицо Хазарта

"Чернобил" – сериалът, който ще ви накара да се разтреперите

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *