3 причини да се свържеш с технологиите

Едно събитие, посветено на влиянието на технологиите

0 коментара Сподели:

Ричард Бах казва, че един от начините да избереш бъдеще, е като вярваш, че то е неизбежно. Ние вярваме, че трябва да се подгoтовим дори за неизбежните неща в живота. Затова ви представяме и събитието Tech of Tomorrow. Това е мястото, на което ще получим близка среща с новите технологии. Нещо повече – ще разберем какво е бъдещето ни с тях.

Какви обаче са причините, заради които е важно да се срещнем очи в очи с технологиите?

Защо е толкова важно да се свържем с тях? 

Могат ли роботите да ни превземат?

Мит или реалност е, че роботите ще превземат работата, която те прави щастлив? Това е основният проблем, когато става дума за развитие на технологиите. А как бизнесът се подготвя за използването на изкуствен интелект?

На тези въпроси ще можем да си отговорим, когато отидем на Tech of Tomorrow.

Освен това организаторите са се погрижили да обърнат внимание на значението на информационната чистота и киберсигурносттa. Теми, които засягат хората, които най-малкото имат фейсбук… тоест засягат всеки. 

Повече знание – повече възможности

За да бъдем господари на технологиите, трябва да знаем с какво се захващаме. Tech of Tomorrow ще ни срещне с експерти в  областта на дигитализацията и киберсигурността. Genesis Vision, Visteon и Twitter  – това са имената на малка част от компаниите, които ще участват на събитието и ще ни предадат познанието си.

Не става само със знание, трябва и опит

Важно е да знаем какво да правим с технологиите, но трябва да се научим и да го прилагаме. На Tech of Tomorrow имаш възможността да се срещнеш с представителите на ключови индустрии като здравеопазване, образование, финанси и др. Нещо повече – там ще присъстват мениджъри на компании и предприемачи, чийто опит можеш да грабиш с шепи. Освен това събитието е перфектен момент да създадеш възможно най-много ценни контакти. А ако технологиите са твоята страст – това е шансът ти да станеш това, което искаше, "когато пораснеш".

Ако искаш да се свържеш с технологиите и да разбереш какво е тяхното влияние в бъдещето, Tech of Tomorrow е твоето събитие. То ще се проведе на 4 април от 09:30 ч. в Capital Fort (бул. Цариградско шосе № 90) събитието е част от серията дискусии "Клуб Investor.bg", организирани от сайта – Investor.bg

А как да намалим употребата на пластмаса?

Какво е инфлуенсърството – истина или предизвикателство?

Последвай ни в Instagram

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *