Вдъхнови красотата си

Inspire, които се грижат за любовта ни към самите себе си

0 коментара Сподели:

Недопустимо е да оставяш грижата за себе си само за празничните дни или вечерите, в които излизаш, защото има повод. Февруари е идеалният месец, в който да си припомним, че от всички любови на света, най-значима е тази, която имаме към самите нас. Банално е да казваме, че ако не обичаш собственото си аз няма как да предаваш любов и на другите. Но е вярно. И да, по-важно е да си във вътрешна хармония, но грижите за собствената ни любов много често започват отвън-навътре.

Защото най-краткият път към това да се харесаме, минава през огледалото.

Едни от любимите ни огледала в София са тези във фризьорски салон Inspire 1. Зад стъклената обвивка на салона от ново поколение стои и една съвременна концепция – постигане на най-добрия краен резултат, съобразявайки се с времето на клиента. Точно заради това и записването на часове в салона става по възможно най-бързия и лесен начин – онлайн. При запазването избираме каква услуга ще желаем, а срещу всяка, на сайта на салона, са посочени цените и времето, необходимо за извършването ѝ.

Неповторимият почерк на Inspire 1 се отразява силно в специално изградената color зона. 40 осветителни тела светят в частта, където се случват най-големите магии – цветовете. Прецизни до съвършенство, коафьорите от екипа на салона не просто правят прически, а ни помагат да обичаме себе си още повече. Всеки път ни напомнят, че

ако Мона Лиза имаше добър коафьор, днес никой нямаше да обсъжда усмивката ѝ.

Inspire 1 е място, създадено, за да вдъхновява желанието за промяна. Без значение дали искаш да раздвижиш прическата си, сезоните са се сменили до момента, в който е време за нов цвят или имаш нужда от терапия за косата си – това е място, на което ще се погрижат за теб, докато блажено си се отпуснал в уютната атмосфера.

Салонът се намира в Бизнес парк София, сграда 2.
0888 889 746

Разкопчай още едно копче, моля.

Запознай се с трима от любимите ни градски персонажи.

Последвай ни в Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *